Trzeba sortować po "czas dodania - najnowsze"
Ja mam w zakładkach amortyzatory wystawione w ciągu 24 godzin i taka zakładka ciągle mi działa.
Ja mam w zakładkach amortyzatory wystawione w ciągu 24 godzin i taka zakładka ciągle mi działa.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
mam wrażenie że każda zmiana na allegro jest na gorsze !
Mountain Cycle San Andreas
Trek Y Five - 0
YT Tues
Trek Y Five - 0
YT Tues
Ja już całkowicie zrezygnowałem z wystawiania przedmiotów na Allegro. Zdecydowanie za wysokie opłaty, nawet przy okazyjnej sprzedaży.corrado1111 pisze:Opłaty też są coraz ciekawsze, niby wystawienie gratis ale prowizja wzrosła.
Na szczęście są inne portale.
Ja na allegro też już nie wystawiam. W kategorii rowery prowizja to 9%. Na OLX wszystko ładnie mi schodzi.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Allegro dąży do usunięciaiecia prywatnego handlu i przejścia na 100% sklepów firmowych i sprzedaży własnej. Taki duży sklep internetowy im się zamarzyl.
Pozdrawiam
Maciej
Pozdrawiam
Maciej
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Na allegro skarbówki obserwuje
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Odebrali mi całą radość za zakupów na tym portalu praktycznie codziennie po pracy przejrzałem sobie nowe aukcje z nadzieją na zakup fat chance za 299 zł , a tymczasem od tygodnia nawet na zajrzałem na rowerowe aukcje.
Korzystając z alle w przeglądarce kiedy już jesteśmy w dziale np. Przerzutki starczy dopisać &startingTime=1 i już mamy aukcje wystawione w ciągu godziny:) 2=2h i tak do 6=12h, potem 7=24h, 8=2 dni.W niektórych działach przywrócili filtr wystawione w ciągu.
polonezGLE pisze:Korzystając z alle w przeglądarce kiedy już jesteśmy w dziale np. Przerzutki starczy dopisać &startingTime=1 i już mamy aukcje wystawione w ciągu godziny:) 2=2h i tak do 6=12h, potem 7=24h, 8=2 dni.W niektórych działach przywrócili filtr wystawione w ciągu.
Lodzermensch
Psze Pana to nie ja, na Wykopie instrakszyn znalazłem :)
W moim modelarstwie filtr wrócił, w rowerach niestety nie i trzeba posiłkować sie wspomnianym patentem.
W moim modelarstwie filtr wrócił, w rowerach niestety nie i trzeba posiłkować sie wspomnianym patentem.
Działa, działa ten patencik. Oj to i ja wycwanię się i będę przeglądał świeżo wystawione rowerki.
Na piechotę to był dramat.
Może coś ustrzelę i sprzątnę forumowym wygom sprzed nosa
Na piechotę to był dramat.
Może coś ustrzelę i sprzątnę forumowym wygom sprzed nosa