Trafiony na alledrogo całkiem przypadkowo. Ogólnie nie miałem nic składać ale los chciał inaczej. Zawsze Speca chciałem czerwonego ale jest żółty Kolorek trochę oczojebny ale za to coś innego bo jeszcze żółtej maszyny nigdy nie miałem
Plan jest raczej mało ambitny i na pewno nie będzie jakiś wodotrysków Składam Speca z tego co mam więc będzie trochę ulep, nawet wkradną się jakieś współczesne części.... koła na przykład, ponieważ nie mam nic ciekawego na stanie. Może z biegiem czasu coś tam się pozmienia ale na razie będzie "ulepem"
Póki co założyłem stery aby postawić rower na kołach i robić przymiarki. To co widać na zdjęciach prawdopodobnie już zostanie bo fajnie się zgrywa w całość. Zmienię tylko zaciski kół bo są dwa różne i na pewno wyleci zacisk od sztycy bo jest ohydny.
Szukam do tego Speca V-ek Ritchey-a w czarnym kolorze więc gdyby ktoś, gdzieś widział to będę wdzięczny. Bez tych V-ek będę musiał założyć M750 a one zupełnie nie pasują do tego Speca wyglądem no i są dosyć ciężkie.
Serwus chłopy!
Specialized S-Works M4 '99
#1'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900