Nawet tu nie wklejaj takich rzeczy:)rysiek123 pisze:Dzięki Solioza za odpowiedź- wiem że zadane pytanie było delikatnie mówiąc gupie-ale młody stary potrafi
Mam pytanie do Fockera- znalazłem coś takiego
http://allegro.pl/amor-az33-26-zoom-420 ... &utm_term=
wszystko pasi (rozmiarowo i z gwintem ) kolor tylko czy to coś można nazwać amortyzatorem?
Lodzermensch
Corrado -sory ale jestem zielony . Ok- wyskrobie ten post i przeproszę- umiem się zachować ,ale niech mr.Focker choć słowo napisze o tym. Oj coś czuję-że dymać nadgarstki i zostać przy Twoim mr.Corrado zdaniu
,,Nic w nim nie zmieniaj, to jest rower taki bardziej użytkowy i nie ma sensu go uszlachetniać,,
,,Nic w nim nie zmieniaj, to jest rower taki bardziej użytkowy i nie ma sensu go uszlachetniać,,
Ostatnio zmieniony 2017-08-19, 19:46 przez rysiek123, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie przejmuj się tak bardzo każdym postem, my tu mamy trochę poczucia humoru:)
Amortyzator załóż jeśli masz taką potrzebę, ale nie ten z linku bo to nie działa jak jest nowe a co dopiero po większym deszczu jak cały zardzewieje.
Amortyzator załóż jeśli masz taką potrzebę, ale nie ten z linku bo to nie działa jak jest nowe a co dopiero po większym deszczu jak cały zardzewieje.
Lodzermensch
Corrado -jak będziesz w moim wieku (i doświadczeniu muzyka) każdą, najmniejszą nierówność ,,podłoża,, wyczujesz amortyzatora.
Ale rowerowe to dla mnie chińszczyzyzna - chociaż Japoneczki - steewardessy zajefajnie amortyzowały- ale tylko wspomnienia zostały
Ale rowerowe to dla mnie chińszczyzyzna - chociaż Japoneczki - steewardessy zajefajnie amortyzowały- ale tylko wspomnienia zostały
Ostatnio zmieniony 2017-08-19, 20:24 przez rysiek123, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyluzuj, weekend jest, trzeba się cieszyć.rysiek123 pisze:Czyżby zemsta chińczyka- tylko za co?
Lodzermensch
Zgadzam się ,,sto po sto,, tak to w danych czasach Jugoslawianie przyznawali rację i polewali rakije
Miło -odwdzięczę się - i vice versa dla Ciebie i wszystkich Forumowiczów, którzy otwarli mi gały
ten amor z linka to straszna bida z nyndzą. Szukaj czegoś innego.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Focker dzięki za odpowiedź-Forumowicze mi go z głowy wybili
A co powiesz na ten amor w tym rowerze? ponieważ chcę go nabyć dla hamulców, przerzutek ,korby i oczywiście amorka albo jako drugi rower. Fota fatalnej jakości- sorki. Osprzęt STX a amor chyba RST ale jaki to model?
Właśnie dostałem cynk na pocztę że Gostek ma na zbyciu Marzocchi Star Fork za 140pln- w pełni sprawny
mr.Focker pomożesz w wyborze?
A co powiesz na ten amor w tym rowerze? ponieważ chcę go nabyć dla hamulców, przerzutek ,korby i oczywiście amorka albo jako drugi rower. Fota fatalnej jakości- sorki. Osprzęt STX a amor chyba RST ale jaki to model?
Właśnie dostałem cynk na pocztę że Gostek ma na zbyciu Marzocchi Star Fork za 140pln- w pełni sprawny
mr.Focker pomożesz w wyborze?
Ok- sam zdecyduje amor wypadł z racji niewiedzy. Biorę rower - ze względu na osprzęt a amor w nim- jak to z amorami bywa -albo się uda albo kicha-samo życie .
To może coś podpowiecie na temat osprzętu shimano STX z tamtych młodych lat- hamulce canti, przerzutki, klamkomanetki i korby-jutro kupuje- o co pytać? będę wdzięczny za podpowiedzi ponoć awansowałem do tytułu ,, swój chłop,,
To może coś podpowiecie na temat osprzętu shimano STX z tamtych młodych lat- hamulce canti, przerzutki, klamkomanetki i korby-jutro kupuje- o co pytać? będę wdzięczny za podpowiedzi ponoć awansowałem do tytułu ,, swój chłop,,
Ostatnio zmieniony 2017-08-20, 19:09 przez rysiek123, łącznie zmieniany 1 raz.
O! ciekawe ,, graty,, przecież to forum o gratach starych, ale jarych ( kumpel trafił na taki.. pięćdziesięcioletni materac,, że nie zamienił by go na trzy młódki i do dziś się amortyzują - i czapka z glowy- Corrado trochę zaskoczonym . Pisałem wcześniej że canti mi się podobają, a jednak i tak te graty są o conajmniej klasę wyżej od tych, które mam w swoim gracie A dodatkowo (to-tolotek) możliwie pasujący i działający amorek pod prawie kolorek .
Ostatnio zmieniony 2017-08-20, 19:48 przez rysiek123, łącznie zmieniany 1 raz.
Toż to proste jak żołnierski stolec
1.Heble canti (na które chorowałem) kompletne z manetkami- półka wyżej STX niż moje ,,burdelówki,,
2. Przerzutki identycznie
3.Korba również
4.Amorek- to inna para kaloszy ale gwintowany jak chciałem , 1,1,8" i w miarę pasującym kolorem
Chyba że shimano STX z tamtych lat, to kicha i gówno warte graty?
1.Heble canti (na które chorowałem) kompletne z manetkami- półka wyżej STX niż moje ,,burdelówki,,
2. Przerzutki identycznie
3.Korba również
4.Amorek- to inna para kaloszy ale gwintowany jak chciałem , 1,1,8" i w miarę pasującym kolorem
Chyba że shimano STX z tamtych lat, to kicha i gówno warte graty?
Ostatnio zmieniony 2017-08-20, 20:20 przez rysiek123, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli choroba Cię wzięła, problem lekki będziesz miał z hamulcami bo nie masz do nich wieszaków. Ale wszystko da się zrobić.
Lodzermensch
Może lekka grypka -Wieszaki to pikuś, tym bardziej że nawet jeżeli amorek do- dupy- to mam otworki w ramie mego ,, burdla,, i sztywnym widelcu ( lepszy burdel niż kurwa w domu ) są a z podtrzymawkami do canti nie problem. .
Corrado lepiej napisz coś o STX-ach z przed 1998r - zady i walety.
Corrado lepiej napisz coś o STX-ach z przed 1998r - zady i walety.
Ostatnio zmieniony 2017-08-20, 20:43 przez rysiek123, łącznie zmieniany 1 raz.