Koniec mody retro mtb?
#1Skąd nagle taka stagnacja na rynku . Ciężko cokolwiek sprzedać , ciekawe aukcje wiszą już bardzo długo. Na forum też mało nowych rowerów. Co sie dzieje Pany:)
Moderator:corrado
Moda jest cały czas, ale czy musza ludzie kupować np od Ciebie ?sztopi17 pisze:Skąd nagle taka stagnacja na rynku . Ciężko cokolwiek sprzedać , ciekawe aukcje wiszą już bardzo długo. Na forum też mało nowych rowerów. Co sie dzieje Pany:)
Tylko z ciekawości czy jednak chciałeś, któregoś sprzedać?Retromen pisze:Wystawilem z ciekawosci wszystkie swoje rowery na olx ,odzew na mtb byl ale proponowane ceny niskie, wystawilem drogo to fakt.
Natomiast szose Cannondale i Specialized sprzedac mógłbym dosc szybko za fajna kase.
I niech tak zostanieRetromen pisze:Zainteresowanie "gapiów" jest duże, sam spotykam sie z tym czesto. Ludzie podziwiaja ,ale jakby mieli kupic i jezdzic to juz nie za bardzo hehe.
DokładnieRetromen pisze:Podobna sytuacja jest z samochodami....wszystko zalezy do czego potrzebujemy swoj pojazd.
Muszą bo jestem zdecydowanie jednym z najlepszych sprzedawców na tym forum . Nie marudzę, sprzedaje dobre fanty , pomogę komuś jak bardzo chce coś kupić a akurat gorzej z kasą itd itd Dla mnie handel to fun z obcowania ze sprzętem i źle mi z tym że na allegro wiszą super rowery za śmieszna kasęPiotr pisze:Moda jest cały czas, ale czy musza ludzie kupować np od Ciebie ?sztopi17 pisze:Skąd nagle taka stagnacja na rynku . Ciężko cokolwiek sprzedać , ciekawe aukcje wiszą już bardzo długo. Na forum też mało nowych rowerów. Co sie dzieje Pany:)
Gdzie można zobaczyć co tam u Ciebie wisi?sztopi17 pisze:Muszą bo jestem zdecydowanie jednym z najlepszych sprzedawców na tym forum . Nie marudzę, sprzedaje dobre fanty , pomogę komuś jak bardzo chce coś kupić a akurat gorzej z kasą itd itd Dla mnie handel to fun z obcowania ze sprzętem i źle mi z tym że na allegro wiszą super rowery za śmieszna kasęPiotr pisze:Moda jest cały czas, ale czy musza ludzie kupować np od Ciebie ?sztopi17 pisze:Skąd nagle taka stagnacja na rynku . Ciężko cokolwiek sprzedać , ciekawe aukcje wiszą już bardzo długo. Na forum też mało nowych rowerów. Co sie dzieje Pany:)
Rowery to moje hobby a nie sposób na życie, ale miło mi że się tak o mnie troszczyszPiotr pisze:yyy może wystaw je na OLX w Dubaju?