Re: Zlot 2017
#2No właśnie wczoraj poganiałem Dyrektora, ma w weekend podjechać do Brandysówki i negocjować termin.qsik pisze:Puk puk? Coś już planowane?
Lodzermensch
Z upoważnienia Ojca Dyrektora informuję o terminie zlotu: 9-11 czerwiec, to jest drugi weekend czerwca.
Dzwonić do p.Wandy i rezerwować bo miejsc nie jest za dużo pod dachem.
Dzwonić do p.Wandy i rezerwować bo miejsc nie jest za dużo pod dachem.
Lodzermensch
Dzięki Michał za wczesne podanie informacji, z telefonu w dolinie mi nie szło
Już zakładam odpowiedni wątek
Już zakładam odpowiedni wątek
Informacje nt zlotu tu:
http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?p=113335#113335
tu luźne dysputy, oczekiwania etc
podobnie jak w zeszłym roku w sobotę planuję wspólny przejazd po Jurze - 20-30km pętelka, taka żeby i coś dla oka i coś dla duszy się znalazło
http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?p=113335#113335
tu luźne dysputy, oczekiwania etc
podobnie jak w zeszłym roku w sobotę planuję wspólny przejazd po Jurze - 20-30km pętelka, taka żeby i coś dla oka i coś dla duszy się znalazło
https://youtu.be/blcs-RPLZ_cqsik pisze:Niedziela pokrywa mi się z inną imprezą rowerową ale postaram się być na treningu :)
Lodzermensch
ale co chcesz przechowywać?czajnikmtb pisze:patrząc po cenniku wychodzi na to że przechowanie roweru prawie równa się z ceną noclegu
jak wygląda to pod dachem to Corri powie najlepiej ale wydaje mi się że rowery mieli w pokoju A na polu namiotowym to na pewno możesz trzymać dziada przy sobie
Może mają teraz jakąś usługę schowania roweru pod kluczem - na noc, czy jakby kto chciał gdzieś na spacer poleźć, ale nie wydaje mi się aby na zlocie ktoś z tego korzystał
Rower można śmiało trzymać w pokoju, nikt nie robi scen. A pod namiotem to chłopaki jakoś sobie radzili, tam spokojnie jest.
Lodzermensch
ależ skąd! Po prostu będę miał więcej rzeczy do uzgodnienia przed przyjazdem niż zazwyczaj, ale oczywiście być chcę!
My z Elcią postaramy się być w jeszcze lepszej formie niż w zeszłym roku. Może też w końcu pokuszę się na nocną jazdę hehe
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Jeśli można, to i ja chciałbym się wprosić. Szanse na swój przyjazd szacuję na jakieś 78,3-84,7% :)
Jeśli przyjadę, to rowerem, bo nie mam daleko, chyba że pogoda mnie zniechęci.
Pytanie: Czy w razie nagłej potrzeby można się zainstalować z psiworkiem pod wiatą (nie chce mi się targać namiotu) ?
Jeśli przyjadę, to rowerem, bo nie mam daleko, chyba że pogoda mnie zniechęci.
Pytanie: Czy w razie nagłej potrzeby można się zainstalować z psiworkiem pod wiatą (nie chce mi się targać namiotu) ?
Nie wiem jak na taki zabieg zareagują gospodarze obiektu, ale generalnie jakiś dach nad głową pewno się znajdzie chociażby w naszym gronie
Tylko opony terenowe weź!
Tylko opony terenowe weź!
No ale jeśli zapłacę za namiot, a go nie postawię, to chyba mnie nie wychłostają. Mam nadzieję.
Chodzi o ew. sytuację awaryjną - mocny deszcz, atak zmutowanych chomików itp.
Tak jak pisałem - to w gestii gospodarzy, ja tam też jestem tylko gościem
Po mojemu jednak jak płacisz za nocleg na polu namiotowym to nie jest to równoznaczne z możliwością zalegnięcia się w śpiworze na stole pod wiatą jadalną (a innych wiat nie kojarzę)
Po mojemu jednak jak płacisz za nocleg na polu namiotowym to nie jest to równoznaczne z możliwością zalegnięcia się w śpiworze na stole pod wiatą jadalną (a innych wiat nie kojarzę)
Oczywiście. Rozumiem i jestem tego samego zdania. Niefortunnie sformułowałem myśli.
Ze znalezionych fotek wyciągnąłem błędny wniosek, że wiat jest więcej i nie wszystkie są jadalniami.
Sprawa nie jest na tyle poważna żebym musiał ją głębiej drążyć - myślę, że sobie poradzę. Dzięki.
Ze znalezionych fotek wyciągnąłem błędny wniosek, że wiat jest więcej i nie wszystkie są jadalniami.
Sprawa nie jest na tyle poważna żebym musiał ją głębiej drążyć - myślę, że sobie poradzę. Dzięki.
My PatoŁódź mamy zarezerwowany pokój 6-cio osobowy a jedzie na s 4 max. Zrobiliśmy tak dlatego żeby mieć pokój dla siebie i nie spać z jakimiś obcymi jak to było w zeszłym roku. Także jak się nic nie zmieni to będziemy mogli dwie osoby ewentualnie przenocować bo i tak płacimy za komplet.RS pisze:No ale jeśli zapłacę za namiot, a go nie postawię, to chyba mnie nie wychłostają. Mam nadzieję.
Lodzermensch
Ja standardowo biore duży namiot chociaż jeszcze nie wiem kto ze mną jedzie. Natomiast zawsze awaryjnie możesz przekimać w moim samochodzie. Troche miejsca jest :)
Taa:qsik pisze:Ja standardowo biore duży namiot chociaż jeszcze nie wiem kto ze mną jedzie. Natomiast zawsze awaryjnie możesz przekimać w moim samochodzie. Troche miejsca jest :)
Lodzermensch
Jeżeli ktoś by startował z Lubelskiego i miałby miejsce na rower to proszę o kontakt, a dojadę do ciebie
Corri - mogę się do Was podłączyć?
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Pewnie, mam tylko nadzieję że Wanda nic nie odwali i będziemy mieli ten pokój.focker pisze:Corri - mogę się do Was podłączyć?
Lodzermensch
zadzwoń i się upewnij, bo faktycznie w niedzielę jakieś choróbsko ją toczyła i kontaktowała słabiej niż zwyklecorrado1111 pisze:Pewnie, mam tylko nadzieję że Wanda nic nie odwali i będziemy mieli ten pokój.focker pisze:Corri - mogę się do Was podłączyć?