Suport to UN71/72Skeevo pisze:Support też bardzo ładnie się kręci ale nie wiem jeszcze co to jest.
Lodzermensch
Suport to UN71/72Skeevo pisze:Support też bardzo ładnie się kręci ale nie wiem jeszcze co to jest.
Przeszło mi to przez myśl. Rama mocno sfatygowana więc można spodziewać się wszystkiego.skolioza pisze:Sprawdź Skeevo, czy Twój poprzednik nie władował za małej sztycy i nie ścisnął góry komina
6800 ?Skeevo pisze:mam nawet Wheelera w takim bordowym metaliku i fajnie wygląda ze skinnwalami i czarnym LX-em.
Chciałbym, zwłaszcza w małym rozmiarze Napisy na ramie bardziej mi się podobają. Mój to 7800 Comp Line '94cocolino pisze:6800 ?Skeevo pisze:mam nawet Wheelera w takim bordowym metaliku i fajnie wygląda ze skinnwalami i czarnym LX-em.
cocolino pisze:6800 ?Skeevo pisze:mam nawet Wheelera w takim bordowym metaliku i fajnie wygląda ze skinnwalami i czarnym LX-em.
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 4ycmxg7lURcocolino pisze:łożeszty. dawajgo
Mój drugi prawdziwy góral. Ciekawe co się z nim teraz dzieje ... :/
Adamello o kolor speca bądź spokojny. Mi np. zawsze podobały się katalogowe malowania, być może dlatego, że zajmowali się tym ludzie, którzy mieli o tym pojęcie i czas, na podjęcie decyzji a nie tak jak teraz, bele utapiorowane dziewcze z działu ... itd decyduje o kolorze, grubości ścianki i grubości lakieru co by w końcowym rozrachunku nie wyszło zbyt drogo, bo przecież firma musi zarobić :/
Poza tym, spec skeeva w czerwieni pewnie nie pierwszy i nie ostatni co wrócił do łask ;)