Hej
Miło że skusiłeś się dołączyć do grona zapaleńców, miejmy nadzieję że temat wciągnie Cię na dobre
Miło że skusiłeś się dołączyć do grona zapaleńców, miejmy nadzieję że temat wciągnie Cię na dobre
Kogo me piękne oczy widzą :) Kuba jest fanem retro zwłaszcza jeśli chodzi o samochody jednej marki :)
cześć
ten avatar to z emtb.pl ma coś wspólnego ? :)
ten avatar to z emtb.pl ma coś wspólnego ? :)
Era retrobikera kończy się na cantileverach...
Dziewczyny wolą sztywnego :)
Dziewczyny wolą sztywnego :)
ten avatar? głównie chodzi o kolor zębów.. na emtb też czasem się udzielam (jeżeli mam cokolwiek do powiedzenia)
a skłonność do retro samochodów którą mi tutaj posiadacz włoskiego auta bez rozrządu próbuje wypominać to już kwestia zasobności portfela..:P Z resztą to normalne że ma się droższy rower od samochodu, czyż nie?
więc to nie zabytkowy rolls a sypiący się opel. 4 osoby i cztery rowery się mieszczą. czyli dobry.
a skłonność do retro samochodów którą mi tutaj posiadacz włoskiego auta bez rozrządu próbuje wypominać to już kwestia zasobności portfela..:P Z resztą to normalne że ma się droższy rower od samochodu, czyż nie?
więc to nie zabytkowy rolls a sypiący się opel. 4 osoby i cztery rowery się mieszczą. czyli dobry.
Fiaty są jak nadpobudliwe dzieci - zawsze wykręcą jakiś numer, nigdy nie można na nie liczyć i nigdy nie może być u nich wszystko w prządku, ale trzeba je kochać, bo nie da się ich sprzedać.
Wiem, bo mam ;)
FIAT - Fix It Again, Tony!
albo
Fehler In Allen Teilen
:)
Wiem, bo mam ;)
FIAT - Fix It Again, Tony!
albo
Fehler In Allen Teilen
:)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
focker, wybacz, ale co Ty możesz wiedzieć o fiatach. Nie masz multipli...
A co do opla, to cóż, jak raz chcieli zrobić coś z nerwem, to wyszła im... manta. Dowcipy o niej krążą do dziś.
Mój ulubiony: dlaczego kierowcy mant nie chorują na AIDS? Bo wirusy też mają swój honor...
Rozwiązanie fascynującej zagadki, czemu manty nie miały szyberdachów, zostawiam szanownym czytelnikom
A co do opla, to cóż, jak raz chcieli zrobić coś z nerwem, to wyszła im... manta. Dowcipy o niej krążą do dziś.
Mój ulubiony: dlaczego kierowcy mant nie chorują na AIDS? Bo wirusy też mają swój honor...
Rozwiązanie fascynującej zagadki, czemu manty nie miały szyberdachów, zostawiam szanownym czytelnikom
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Uwielbiam kawały o mantowcach :)
Dlaczego u mantowca w garażu jest czerwona linia wzdłuż na ścianie na wysokości ok. pół metra? Bo mantowiec zdejmuje zimnego łokcia tylko po wyłączeniu silnika :)
Albo mantowiec popisuje się przed budką z hamburgerami, kręci bączki itp. W pewnym momencie wychodzi z manty, wchodzi do kuchni w budce i wkłada łeb do kadzi ze smażącymi się frytkami. Co Ty robisz? - pyta kucharz. A mantowiec na to wyciągając łeb z kadzi: A co - jeżdżę jak Nikki Lauda to chcę wyglądać jak Nikki Lauda ;)
Dobra - dość OT bo nas ojciec dyrektor pogoni na cztery wiatry.
Dlaczego u mantowca w garażu jest czerwona linia wzdłuż na ścianie na wysokości ok. pół metra? Bo mantowiec zdejmuje zimnego łokcia tylko po wyłączeniu silnika :)
Albo mantowiec popisuje się przed budką z hamburgerami, kręci bączki itp. W pewnym momencie wychodzi z manty, wchodzi do kuchni w budce i wkłada łeb do kadzi ze smażącymi się frytkami. Co Ty robisz? - pyta kucharz. A mantowiec na to wyciągając łeb z kadzi: A co - jeżdżę jak Nikki Lauda to chcę wyglądać jak Nikki Lauda ;)
Dobra - dość OT bo nas ojciec dyrektor pogoni na cztery wiatry.
śmiejcie się ale pamiętam jedną Mantę u mojej mamy na osiedlu z czasów szkolnych... czarno-żółta była... i przyznać muszę że jak na tamte czasy i tamtą moją wiedzę o motoryzacji to mi się to auto podobało Wśród maluchów, poldków kantów i uniaków się wyróżniało Do dziś nie wiedziałem że to taki niechlubny model
A tak jak już kiedyś pisałem - wątki powitalne mają być spontaniczne, więc bez stresu za to nie pogonię
A tak jak już kiedyś pisałem - wątki powitalne mają być spontaniczne, więc bez stresu za to nie pogonię
No to ostatni, najkrótszy: przyjechała manta do biblioteki...
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Masz coś do Maluchów? :DSkolioza pisze:i przyznać muszę że jak na tamte czasy i tamtą moją wiedzę o motoryzacji to mi się to auto podobało Wśród maluchów, poldków kantów i uniaków się wyróżniało
Oglądnij sobie film Manta Manta. Niezły jest.Skolioza pisze:Do dziś nie wiedziałem że to taki niechlubny model