tak dla odświeżenia tematu wołu roboczego
z racji że SID znów wyzionął ducha, focker poratował mańkiem SX Ti(dzięki)
nigdy nie miałem mańka, całe życie jeżdżę na RS, zobaczymy więc jak toto pracuje..
eeee, nie ma ktoś czerwonych rogów?
chętnie skorzystam, jestem przygotowany
Jeśli są to nie odczuwam, przerzuca sprawnie i szybko. Nawet się o dziwo do gripshiftów przekonałem.
Mały up tematu.
Po zmianie z delikatnego choć ładniejszego sida na manitou rower stał się numerem 1. Wół roboczy do zadań wszelakich.
Jeździł po plaży nad morzem i po kamorach w górach, z fotelikiem dziecięcym i bez, codziennie do pracy, w weekendy do szlajania się po okolicach Łodzi. Wszystko niezawodne, bez żadnych fuckupów, czyli po prostu fajny rower
Co do osprzętu, przydałyby się te grilonowe wcześniejsze klamki 9.0, no i jakieś inne koła żeby był 100% non shimano ale jakoś nie mam ciśnienia.
Zdjęć mam mało, bo jest rzadko czysty, nie nadaje się na wystawkę
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
Tu większa galeryja:
https://goo.gl/photos/vWvCNLcaj1UeMC4C7
Po zmianie z delikatnego choć ładniejszego sida na manitou rower stał się numerem 1. Wół roboczy do zadań wszelakich.
Jeździł po plaży nad morzem i po kamorach w górach, z fotelikiem dziecięcym i bez, codziennie do pracy, w weekendy do szlajania się po okolicach Łodzi. Wszystko niezawodne, bez żadnych fuckupów, czyli po prostu fajny rower
Co do osprzętu, przydałyby się te grilonowe wcześniejsze klamki 9.0, no i jakieś inne koła żeby był 100% non shimano ale jakoś nie mam ciśnienia.
Zdjęć mam mało, bo jest rzadko czysty, nie nadaje się na wystawkę
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
Tu większa galeryja:
https://goo.gl/photos/vWvCNLcaj1UeMC4C7
Pikny
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
duzo lepiej...... Specowi z Mankiem i Mankowi ze Specem ta czerwien duzo lepiej zgrywa sie z czernia niz np z fajna poniekad zielenia w rowerze adamello
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
O, a myślałem że to słabe połączenie. Kolejne nudne czerwone+czarne
Spróbuję zatem założyć mythosy z czerwonym bokiem i zobaczymy jak to się prezentuje
Spróbuję zatem założyć mythosy z czerwonym bokiem i zobaczymy jak to się prezentuje
Czerwień, czy żółty kit z tym, ale ten amor u mnie nie działa i jest obrzydliwie wąski. Z czasem pójdę w przeciwną stronę niż Ty i zapodam właśnie niebieskiego SIDa.
to zaczyna byc na nowo w modzie http://www.ridefox.com/2016/filter.php?m=bike&t=forksAdamello pisze:jest obrzydliwie wąski
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9