Weekend)))
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
A fuj.Retromen pisze:Od dłuższego czasu szukałem mostka 90mm. Trafił sie taki KORE. Orientuje się ktoś z ktorego roku jest ten model i czy pasuje tutaj jako tako)
najgorsza sprawa to z tym siodlemRetromen pisze:Wiem, że Hit00rem zawiało z montażem tej sztycy ale aż tak
A ja myślałem że się sztycy czepiasz, siodło jest ori to nie jęcz:)marcin74 pisze:najgorsza sprawa to z tym siodlemRetromen pisze:Wiem, że Hit00rem zawiało z montażem tej sztycy ale aż tak
sztyca tez ale siodlo robi jeszcze gorsze wrazenie ...jestem w szoku ze takie bylo w orginalecorrado1111 pisze:A ja myślałem że się sztycy czepiasz, siodło jest ori to nie jęcz:)
Młody jesteś to zdziwiony.marcin74 pisze:sztyca tez ale siodlo robi jeszcze gorsze wrazenie ...jestem w szoku ze takie bylo w orginalecorrado1111 pisze:A ja myślałem że się sztycy czepiasz, siodło jest ori to nie jęcz:)