Raczej grill, na ognisko nie mam drewna.elcia3009 pisze:Corri, Dodo pyta czy będzie jaki grill/ognisko i co trza wziąć ? Kiełbaski, mięsko etc ?
Ja kupię jakieś kiełby, chleb itd ale od przybytku głowa nie boli.
Lodzermensch
Czołówka ułatwi sprawę . Jak się nie spróbuje to się nie wie czy potrafi. Za zwyczaj jak już się na zbiegowisku wszyscy pojawiają to nasz namiot już dawno stoiskolioza pisze:Te Dodo, nigdy namiotu po ciemku nie rozkładaleś? to co z Ciebie za tasiemiec-partyzant?
Wstępnie ze Stachem gadaliśmy o wyjeździe z Krk w sobotę o 7
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Olrajt.
Jazdę zaczynamy na parkingu Kaloryfer - ul. Wycieczkowa 74 w Łodzi.
Kraków wyjeżdża z miasta Smoka ok. 7.00 - więc wstępnie umówmy się tam o godzinie 11.00. W razie obsuwy - zmienimy godzinę.
Wszystkim podróżującym z Krakowa i Bydgoszczu przypominam, że od jutra będzie otwarta obwodnica Łodzi na autostradzie A1 - Bydgoszczu nie musi więc zjeżdżać na Węźle Łódź Północ na Stryków, lecz może jechać dalej A1 do węzła Brzeziny i stamtąd udać się w stronę Kaloryfera. Tym samym zjazdem polecam zjechać, jeśli zobaczymy się w piątek i Bydgszczu będzie jechać prosto do mnie na nocleg.
Tym samym węzłem może zjechać Karków jadąc A1 prosto z Piotrkowa do samej Łodzi.
Jeśli natomiast Kraków chce jeszcze zajrzeć na chwilę do Corrada przed jazdą, to lepiej zjechać na węźle Łódź Południe.
Jazdę zaczynamy na parkingu Kaloryfer - ul. Wycieczkowa 74 w Łodzi.
Kraków wyjeżdża z miasta Smoka ok. 7.00 - więc wstępnie umówmy się tam o godzinie 11.00. W razie obsuwy - zmienimy godzinę.
Wszystkim podróżującym z Krakowa i Bydgoszczu przypominam, że od jutra będzie otwarta obwodnica Łodzi na autostradzie A1 - Bydgoszczu nie musi więc zjeżdżać na Węźle Łódź Północ na Stryków, lecz może jechać dalej A1 do węzła Brzeziny i stamtąd udać się w stronę Kaloryfera. Tym samym zjazdem polecam zjechać, jeśli zobaczymy się w piątek i Bydgszczu będzie jechać prosto do mnie na nocleg.
Tym samym węzłem może zjechać Karków jadąc A1 prosto z Piotrkowa do samej Łodzi.
Jeśli natomiast Kraków chce jeszcze zajrzeć na chwilę do Corrada przed jazdą, to lepiej zjechać na węźle Łódź Południe.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
niestety, naderwałem kolano, i nie dam rady zainaugurować obrad. Taki los.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
:(
No ale płyny możesz przyjmować?aldek pisze:niestety, naderwałem kolano, i nie dam rady zainaugurować obrad. Taki los.
Lodzermensch
mogę, ale nie powinienem, bo biorę jakieś przeciwzapalne świństwo.
Ani rower, ani płyny, to co ja tam będę o kulach stał jak inwalida wojenny.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
smutno mi trochę że mnie nie ma, focker pogoń ich tam mocno po Łagiewnikach
No to jesteś usprawiedliwiony.aldek pisze:mogę, ale nie powinienem, bo biorę jakieś przeciwzapalne świństwo.
Lodzermensch
Ja tam mam nadzieję, że mnie nie zmęczycie za bardzo - no wiecie... ciężki tydzień w pracy - codziennie fizyczna zasuwa...
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
kiełby z grila też Ci zakazali?aldek pisze:mogę, ale nie powinienem, bo biorę jakieś przeciwzapalne świństwo.
Michał specyfiki gotowe bo podpałki w Łodzi nie można kupić coś o tym wiesz
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Wszystko gotowe.piotrex pisze:Michał specyfiki gotowe bo podpałki w Łodzi nie można kupić coś o tym wiesz
Lodzermensch
Czy w bazie zlotu będzie zestaw narzędzi? Po jeździe będę musiał przeprowadzić fakultet z rozbiórki roweru żeby Maestro mógł zabrać ramę do renowacji
Jest pełen prawie zestaw.skolioza pisze:Czy w bazie zlotu będzie zestaw narzędzi? Po jeździe będę musiał przeprowadzić fakultet z rozbiórki roweru żeby Maestro mógł zabrać ramę do renowacji
Lodzermensch
To prawie mnie martwi...
będzie czym rozkręcić stery (36), czym je wybić, czym rozkręcić suport klasyczny, ściągacz do korb? bo mogę jeszcze spakować jak coś
będzie czym rozkręcić stery (36), czym je wybić, czym rozkręcić suport klasyczny, ściągacz do korb? bo mogę jeszcze spakować jak coś
Z suportem chyba będzie problem.skolioza pisze:To prawie mnie martwi...
Lodzermensch
U mnie wszystko jest.
Jest młot i kawadło zestaw uniwersalny
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
panie Marcin, ja to się boje jak my to wszystko spakujemy do auta, te resztki z twojego roweru
bo plan generalnie zakłada wykorzystanie bagażnika dachowego
W Łodzi biforka sie rozkręciła.
Na kolanach bede trzymalkaczko pisze:panie Marcin, ja to się boje jak my to wszystko spakujemy do auta, te resztki z twojego roweru
Zaraz wylot z Kraka robimy
Spokojnie u mnie ściagacz też się znajdzie, suport też damy radę zdjąć:)skolioza pisze:To prawie mnie martwi...
Znajdę Was dzisiaj w Łagiewnikach!
DBR
Uwaga, Dyrektor patrzy.
Dzięki wszystkim za odwiedziny.
A tu: https://picasaweb.google.com/1133762410 ... 1127314081 reszta fotek
Ostatnio zmieniony 2016-07-04, 20:51 przez corrado, łącznie zmieniany 1 raz.
Lodzermensch
noooooo ja jestem zmuszony odwiedzic Cie jeszcze raz
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Jak zwykle parę rzeczy zapomniałeś zabrać:) Wpadaj kiedy tylko chcesz.marcin74 pisze:noooooo ja jestem zmuszony odwiedzic Cie jeszcze raz
pozdrawiam wszystkich
Lodzermensch