Jest w katalogu taki jak Twoj i na wypasie 9.5kg do porownania. Jednak tym katalogom nie mozna wierzyc do konca...
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Czy aby na pewno to jest ten sam rok ?Retromen pisze:Jest w katalogu taki jak Twoj i na wypasie 9.5kg do porownania. Jednak tym katalogom nie mozna wierzyc do konca...
Ten topowy model wygląda mi na 1998 rok
Wiesz o tym że on był malowany pół na pół łącznie z SID'em
Połowa roweru fioletowa a połowa żółta.
Odnośnie wagi to się troszkę pomyliłeś bo na topie katalogowa waga wynosiła 9,9 kg.
Trochę odgapili takie malowanie od Fat Chance, który malował Yo-Eddy pół na pół razem w widelcem ładnych parę lat wcześniej. Ale fajny patent, dlaczego by nie powielać.
:)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Zacząłem małe odchudzanie, wpadł mostek + kierownica easton, rogi out, podkładki pod mostek okazały się zbędne( nowy jest wyższy) chwyty z gumy trek, na moją ulubioną i najlżejszą piankę. Zysk wagowy ok. 280 gr.
A to dopiero początek
A to dopiero początek
Bieda w domutriace pisze:Zacząłem małe odchudzanie, wpadł mostek + kierownica easton, rogi out, podkładki pod mostek okazały się zbędne( nowy jest wyższy) chwyty z gumy trek, na moją ulubioną i najlżejszą piankę. Zysk wagowy ok. 280 gr.
A to dopiero początek
Tzn że nie kupujesz byle gówna do tego rowerutriace pisze:Tzn?
A to że obecnie kosztują ułamek starej ceny nie ma znaczenia bo to i tak nie są drobne
Prawie jak twój
A cena przystępna ... same piasty kosztowały więcej ... ale kiedy to było
http://olx.pl/oferta/topowy-trek-8900-s ... 00edcf0316
A cena przystępna ... same piasty kosztowały więcej ... ale kiedy to było
http://olx.pl/oferta/topowy-trek-8900-s ... 00edcf0316
Ten z olx niezly!
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
http://www.bikepedia.com/QuickBike/Bike ... &Type=bike
Trochę więcej udało mi się ustalić na jego temat.
Trochę więcej udało mi się ustalić na jego temat.
Sam pojezdzisz)
Kupiłeś ten rower z linka , który ci dałemtriace pisze:Dzięki za link. kupiłem dziewczynie, ale znając ją na 100% się nie spodoba.
Widzisz hitoor zrobiles dobry uczynek hehe.
LOLtriace pisze:Kupiłeś
To ty szybki jesteś
Stracić nie stracisz ... nawet na części jak byś to pogonił będziesz mocno in plus
Te piasty Hugi są zarąbiste
Koła możesz założyć do swojego bo mają normalne obręcze a kobiecinie skołować Vałki bo te Hujesy są gówno warte a do tego padnięte
Ciekawe czy ta Judyta działa czy też trzeba zrobić przegląd ...
Możesz do Himayer'a wysłać ramę to ci zrobi piękne zaprawki i rama będzie jak nowa
Gdybyś chciał grafitowy mostek ICON w stanie nowym albo prawie nowym to kolega taki ma - widziałem u niego w gratach.
Na pewno się pochwale co przyjdzie.. Na pierwszy rzut oka, zrzuce rogi, chwyty pianka i opony całe czarne, ale nie przewiduje większej ilości modów, może tylko parę gratów przerzucę do swojego np rd, ale narazie muszę przystopować, przekraczam budżet rowerowy a jeżdze mało co ..
Za te koła to mogę się zamienić ... dam ci swoje Crossmaxy ... miał byś lżej w swoim docelowym rowerzetriace pisze:Na pewno się pochwale co przyjdzie.. Na pierwszy rzut oka, zrzuce rogi, chwyty pianka i opony całe czarne, ale nie przewiduje większej ilości modów, może tylko parę gratów przerzucę do swojego np rd, ale narazie muszę przystopować, przekraczam budżet rowerowy a jeżdze mało co ..
Bredzisz człowieczku ... jak zawsze.corrado1111 pisze:Raczej pół.hit00r pisze:dam ci swoje Crossmaxy
Przednie koło całe w oryginale , tył piasta i szprychy z nyplami oryginał a obręcz ceramiczna nowa DT.
I koła do jazdy super bo wyeliminowałem ich słaby punkt - tylną obręcz , która się rozlatywała.
Więc jak już jesteś upierdliwą drzazgą w fiucie to 3/4 Crossmaxa
Więc nie oferuj tego jako Crosmaxxy po prostu.hit00r pisze:Bredzisz człowieczku ... jak zawsze.corrado1111 pisze:Raczej pół.hit00r pisze:dam ci swoje Crossmaxy
Przednie koło całe w oryginale , tył piasta i szprychy z nyplami oryginał a obręcz ceramiczna nowa DT.
I koła do jazdy super bo wyeliminowałem ich słaby punkt - tylną obręcz , która się rozlatywała.
Więc jak już jesteś upierdliwą drzazgą w fiucie to 3/4 Crossmaxa
Lodzermensch
corrado1111 pisze:hit00r pisze:A jako cocorrado1111 pisze:Więc nie oferuj tego jako Crosmaxxy po prostu.hit00r pisze:dam ci swoje Crossmaxy
Ty szukasz ogóra do odbytu więc tobie wszystko nie pasuje.
Masz kolegę za głupka , który jest ślepy i nie widzi że obręcz jest nowa
Dobra koniec bo znowu ktoś zacznie miauczeć że za dużo piszemy.
W crossmaxach pekaly obrecze a w hugi kolnierz lubi strzelic...
hit00r pisze:corrado1111 pisze:Po pierwsze to trochę przyhamuj z tym rynsztokowym językiem bo na jednym gównie się nie ślizgaliśmy.hit00r pisze:A jako cocorrado1111 pisze:Więc nie oferuj tego jako Crosmaxxy po prostu.hit00r pisze:dam ci swoje Crossmaxy
Ty szukasz ogóra do odbytu więc tobie wszystko nie pasuje.
Masz kolegę za głupka , który jest ślepy i nie widzi że obręcz jest nowa
Dobra koniec bo znowu ktoś zacznie miauczeć że za dużo piszemy.
A po drugie to popsułeś ładne koła i teraz je każdemu wciskasz, nie wiem jak można się jeszcze tym chwalić.
Triace jest normalny, w przeciwieństwie do Ciebie.
Lodzermensch