O matko, ten pierwszy cennik, wtedy zacząłem pracę w Dynamo.Retromen pisze:Wiem michur, ale tłumienia brak...
Takie cukierki znalazlem dzisiaj w starej szafie.
Lodzermensch
O matko, ten pierwszy cennik, wtedy zacząłem pracę w Dynamo.Retromen pisze:Wiem michur, ale tłumienia brak...
Takie cukierki znalazlem dzisiaj w starej szafie.
Chłopie, nie wiesz ile takie foto historii mi przypomniało.Retromen pisze:A jak mozna dopompowac tam powietrze?
corrado1111, cennik wyglada jak nowy) katalogi zreszta tez.
Dokładnie.snack pisze:pamietam ten sklep na Korzeniowskiego, to było corrado blisko ciebie, no nie? prehistoria..
Pamiętam jak dostałem ten katalog w 1997 roku. Rzeczywiście ów full budził respektRetromen pisze:I najlepszy rower z katalogu w ktorym cennik znalazlem.
Odnoszę wrażenie że jesteś MOCNO początkujący ... jakiś IG Shimano ... najlepiej IG90/HG90.Retromen pisze:Mam pytanie jaki lancuch do mojego GT bedzie najlepszy? Kaseta 7 stx korba Sugino Impel?
K---a się ekspert znalazł od pouczania.hit00r pisze:Odnoszę wrażenie że jesteś MOCNO początkujący ... jakiś IG Shimano ... najlepiej IG90/HG90.Retromen pisze:Mam pytanie jaki lancuch do mojego GT bedzie najlepszy? Kaseta 7 stx korba Sugino Impel?
Polecam ci na YT przeróbkę Rysiu , Yeti i Łysycorrado1111 pisze:K---a się ekspert znalazł od pouczania.hit00r pisze:Odnoszę wrażenie że jesteś MOCNO początkujący ... jakiś IG Shimano ... najlepiej IG90/HG90.Retromen pisze:Mam pytanie jaki lancuch do mojego GT bedzie najlepszy? Kaseta 7 stx korba Sugino Impel?
Zalecam nowy urlop za taką cebulę, nawet mi się nie chce z Tobą kopać.hit00r pisze:Polecam ci na YT przeróbkę Rysiu , Yeti i Łysycorrado1111 pisze:K---a się ekspert znalazł od pouczania.hit00r pisze:Odnoszę wrażenie że jesteś MOCNO początkujący ... jakiś IG Shimano ... najlepiej IG90/HG90.Retromen pisze:Mam pytanie jaki lancuch do mojego GT bedzie najlepszy? Kaseta 7 stx korba Sugino Impel?
https://www.youtube.com/watch?v=Oj4MCiqonf8
Czy ktoś nie zrozumiał - ja proszę Pana ... zamknij Ryj pie*cu masz udawać że rozumiesz
A odnośnie tematu IG to jest PRAWIE to samo co obecne HG , kwestia nazewnictwa
Kup łańcuch Shimano w połączeniu z kasetą powinno dobrze działać