OK, przekonałes mnie, zdemontuję. I może założę slicki...hit00r pisze: Części może i kultowe ale nie wyglądają zbyt dobrze ... te rogi są takie chamskie i ostre a manetka to dziwoląg.
Uważam że psują całość twojego roweru - lepiej było na normalnych rogach.
Obyś się nie wywrócił bo stracisz tę manetkę jako pierwszą
Trochę nie trafiona riposta bo ja od początku pisałem że mój rower będzie jeździł tylko po asfalcie ... no chyba że będę musiał przejechać kawałek terenem.snack pisze: OK, przekonałes mnie, zdemontuję. I może założę slicki...
Opony MTB założyłem tylko do zdjęć.
Pisząc o twoich wspaniałych rogach i manetce miałem na myśli to jak wyglądają.
Funkcjonalności się nie czepiam
Te krótkie rogi , które były wcześniej o wiele bardziej pasują pod względem wizualnym a sama manetka z jednej strony jeszcze mocniej to udziwnia
....czy ty nie masz jakiegoś zajecia w ciągu dnia ?
taka manateke można tylko zamontować na rogach o takim kształcie, zasadność jej jest filozoficznie abstrakcyjna , ale jeśli komuś ma poprawić poziom glukozy to czemu nie a nawet za !
odobiście na wieszak ok, ale do targania po krzakach wystająca linka moze być chwytakiem liści i innych gałęzi , no chybą że poruszamy sie po szutrowych autostradach ....
a niech se ma a kto mu qrna zabroni ...
w ofercie Shimano pojawiła sie i znikła tak szybko jak i boostery karbonowe ...jednek cos tu jest na rzeczy , ale osobiscie mam to w d ...... i jade dalej ..........
papa
ps.
hicior moze byc tak ebeye przegladał w wolnym czasie , masz go chyba duzo , będzie pożytek ....albo skłądał długopisy
taka manateke można tylko zamontować na rogach o takim kształcie, zasadność jej jest filozoficznie abstrakcyjna , ale jeśli komuś ma poprawić poziom glukozy to czemu nie a nawet za !
odobiście na wieszak ok, ale do targania po krzakach wystająca linka moze być chwytakiem liści i innych gałęzi , no chybą że poruszamy sie po szutrowych autostradach ....
a niech se ma a kto mu qrna zabroni ...
w ofercie Shimano pojawiła sie i znikła tak szybko jak i boostery karbonowe ...jednek cos tu jest na rzeczy , ale osobiscie mam to w d ...... i jade dalej ..........
papa
ps.
hicior moze byc tak ebeye przegladał w wolnym czasie , masz go chyba duzo , będzie pożytek ....albo skłądał długopisy
Nie jestem hicior tylko hit 0 0 - zero a nie "o" a na końcu rPiotr pisze: hicior moze byc tak ebeye przegladał w wolnym czasie , masz go chyba duzo , będzie pożytek ....albo skłądał długopisy
To samo mogę napisać o tobie bo też się udzielasz i to w SWOIM stylu
A tak odnośnie tematu wątku to ciekawi mnie jak taka manetka działa
Ona chodzi skokowo z indeksem czy bez indeksu
Ją się podłącza do podstawowej manetki
Ty masz u siebie zamontowanego pierwszego SID'a
On jest wewnętrznie taki sam jak ten mój SL czy tam jest jeszcze inna kombinacja
ten rower chyba mnie nie lubi, bo jak nie opona wystrzeli to.... amor
dzisiaj w nocy dziad obudził wszystkich w domu. jutro spytam na skupie ile za niego dadzą.
dzisiaj w nocy dziad obudził wszystkich w domu. jutro spytam na skupie ile za niego dadzą.
To Ty się dowiedz, a jak nie trafisz na złomowego świętego mikołaja co skupuje za fortunę, to ja Ci zaoferuję 150% jego wyceny
no to już wiemy którędy ucieka powietrze :)
Przynieś dziada - wymienimy oringi głównej komory i będzie hulać jak ta lala.
Zadrapań na goleniach wewnątrz nie ma żadnych z tego co pamiętam, więc będą z niego ludzie.
Przynieś dziada - wymienimy oringi głównej komory i będzie hulać jak ta lala.
Zadrapań na goleniach wewnątrz nie ma żadnych z tego co pamiętam, więc będą z niego ludzie.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
no to juz pohandlowalemfocker pisze:Przynieś dziada - wymienimy oringi głównej komory i będzie hulać jak ta lala.
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
hehe marcin nie zdążyłem ci odpisać ale wierz mi, byłem o krok od sprzedaży, to jego ostatnia szansa!
a do ciebie focker, to ja już się wstydzę dzwonić że znowu coś
a do ciebie focker, to ja już się wstydzę dzwonić że znowu coś
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
I tak miło z jego strony że nie wystrzelił podczas jazdy
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
noooo, objawiła się złośliwość rzeczy martwych - wolał w nocy znienacka.
tak sobie myśle, jak focker ma taki arsenał w domu, co u niego musi się dziać
https://youtu.be/vsNzFP1Y54osnack pisze:noooo, objawiła się złośliwość rzeczy martwych - wolał w nocy znienacka.
Lodzermensch
foker czeka na nowo roczne petardowaniesnack pisze:noooo, objawiła się złośliwość rzeczy martwych - wolał w nocy znienacka.
twój jest młodszy, może nie ma takich przypadłości
No tak ale ... ten , czerwony SL 2000 rok , który robiłem koledze miał to samo jak do mnie przyszedł a żadnych oringów nie wymieniałem tylko serwis i wbiłem tę uszczelkęsnack pisze:twój jest młodszy, może nie ma takich przypadłości
Może u ciebie wystarczy porządnie ją docisnąć i wpasować do goleni bez smaru.
Nawet gdyby podczas jazdy wystrzelił, to nic by się nie stalo. Zresztą wcześniej amor by przysiadł, no bo powietrze uciekło z komory powietrznej do lagi.Skeevo pisze:I tak miło z jego strony że nie wystrzelił podczas jazdy
a wiecie już dlaczego ważne jest przy rozbieraniu amorów wymiana oringów , które są podstawowe montażowe ? no to nauczka na przyszłość ewentualnie
jednak nie XTRy napędzają rowery
a już na pewno nie ten konkretny.
[center] [/center]
czara goryczy się przelała, długo planowany wypad majówkowy zakończony raptem po 2 (słownie: dwóch) kilometrach jazdy powrót z buta
Na tę chwilę mam ochotę wszystko wywalić do śmieci, iść do sklepu i kupić sobie jakiegoś nowego 29, mam dość ciągłych problemów pewnie wkrótce zrobię jakąś większą wyprzedaż
pozdr[/center]
[center] [/center]
czara goryczy się przelała, długo planowany wypad majówkowy zakończony raptem po 2 (słownie: dwóch) kilometrach jazdy powrót z buta
Na tę chwilę mam ochotę wszystko wywalić do śmieci, iść do sklepu i kupić sobie jakiegoś nowego 29, mam dość ciągłych problemów pewnie wkrótce zrobię jakąś większą wyprzedaż
pozdr[/center]
Zawsze mówię, że na retro to się można co najwyżej na piwo przejechać i to nie za daleko Szkoda roweru i majówkisnack pisze:jednak nie XTRy napędzają rowery
[center]Obrazek [/center]
pozdr[/center]
No wqrw na maxacorrado1111 pisze:Weź sobie jakieś pigułki, ale z 29 to nie szalej.
Jak nie 29 to może gravela? Tak teraz promują.
Exquisite twoje to w ogóle na wystawę. Fajnie że pojawiłeś się na forum.
Depnięcie jest
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Ale na gravelu naprawdę fajnie się jeździ - dopóki nie widzisz w zasięgu wzroku większych kamieni czy korzeni to naprawdę bardzo udane połączenie roweru na dojazdy i w lekki teren. Np. dolinki podkrakowskie czy inne tego typu "niedzielne" kierunki na gravelu dają ogromną frajdę (na MTB szkoda się męczyć w takim "terenie").snack pisze:No wqrw na maxacorrado1111 pisze:Weź sobie jakieś pigułki, ale z 29 to nie szalej.
Jak nie 29 to może gravela? Tak teraz promują.
Exquisite twoje to w ogóle na wystawę. Fajnie że pojawiłeś się na forum.
Eee tam depnięcie. Ja to już emeryt przecież. Patyk, zwykły duży patyk.Skeevo pisze:Depnięcie jest
Zatem szukamy innej alternatywy. Pewniejszej
Ostatnio zmieniony 2018-05-01, 16:15 przez snack, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszkę pokiereszowana ta twoja rama ... sądziłem że ona jest w zajebistym stanie wizualnym.
A przerzutkę ci wciągnęło nie bez powodu ... musiał być krzywy hak i ją zabrało.
Sama z siebie się tak nie zawinie.
Chyba że jakiś parszywy patyk ?
Ramę możesz oddać mi bo mam szczególny sentyment do tego modelu.
A przerzutkę ci wciągnęło nie bez powodu ... musiał być krzywy hak i ją zabrało.
Sama z siebie się tak nie zawinie.
Chyba że jakiś parszywy patyk ?
Ramę możesz oddać mi bo mam szczególny sentyment do tego modelu.
Ja tam jestem zdania że to bardziej kwestia obsługi niż sprzętu - ten sam patyk załatwiłby hak w ramie 29era z super szadołową przerzutką. Pech to pech.
pozdrawiam
Maciek
pozdrawiam
Maciek
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
No pech, nie da się ukryć. Gruby badyl to był tak naprawdę. Szkoda i tyle.mekp pisze:Ja tam jestem zdania że to bardziej kwestia obsługi niż sprzętu - ten sam patyk załatwiłby hak w ramie 29era z super szadołową przerzutką. Pech to pech.
pozdrawiam
Maciek
No ale przerzutka jest cała ?snack pisze: No pech, nie da się ukryć. Gruby badyl to był tak naprawdę. Szkoda i tyle.
Tylko hak do wymiany więc co marudzisz ... mogło być o wiele gorzej