Ritchey OMC, Marzocchi, Kastle, Sachs, Zanzi, Saiko, etc
#1Chciałbym przedstawić Wam Puzzle, w które wczoraj zaczęliśmy się bawić z kolegą Marcinem alias Diora. Nie jest to może jakiś nadzwyczajny zbiór unikalnych części, jest jednak na tyle ciekawy, że część z nich przeszła przez ręce Szanownych kolegów użytkowników Naszego Zacnego Forum. Mam nadzieje, że wyjdzie z tego dosyć sympatyczny sprzęcik, na którym mam zamiar pośmigać czasem po "Sowich" ścieżkach. Będę zamieszczał zdjęcie z postępu prac. Każda sugestia mile widziana. Po wczorajszych przymiarkach doszliśmy do wniosku że Łykaczem dziur został mianowany SuperFly. W tym miejscu muszę podziękować koledze Fockerowi za uratowanie du.ska i błyskawiczne przesłanie tłumików, co umożliwiło postawić SuperFleje na nogach - Dzięki.

a jak do tego są flejami i to super to już w ogóle
 a jak do tego są flejami i to super to już w ogóle 

Nie którzy będą to uznawać za obelgę że coś mi się podoba
  Nie którzy będą to uznawać za obelgę że coś mi się podoba   

Na bikowanie jasne że można się spiknąć, u nas jest sporo fajnych ciekawych tras. U Ciebie chyba jeszcze więcej. Ze trzy lata temu miałem okazję zaliczyć maraton w Janowicach Wielkich, rano zapomniałem butów SPD ale na miejscu chłopaki z Lincolna z Bielawy poratowali mnie pedałkami i poszło gładko. Bardzo fajna traska. I takie tam zdjątko:
 Na bikowanie jasne że można się spiknąć, u nas jest sporo fajnych ciekawych tras. U Ciebie chyba jeszcze więcej. Ze trzy lata temu miałem okazję zaliczyć maraton w Janowicach Wielkich, rano zapomniałem butów SPD ale na miejscu chłopaki z Lincolna z Bielawy poratowali mnie pedałkami i poszło gładko. Bardzo fajna traska. I takie tam zdjątko: