na całość pogody nie ma....
jedynie całość z tego co było wykrojone powyżej
sciema a nie regulacja
lancuch na drugim albo trzecim trybie a on z srubokretem wychylenie przerzutki ustawia zamiast chociaz troche pozory fachowosci zachowac i przy barylce pomajstrowac
Media klamia
Poza tym pelna profeska
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Widzę że ty lubisz katować te swoje rowery
Te moje to w sterylnych warunkach jeżdżą
Ten Endorfin powinien cały być na XTR 950 chyba oraz z Judy SL ... chyba że to nie jest najwyższy model ramy
Te moje to w sterylnych warunkach jeżdżą
Ten Endorfin powinien cały być na XTR 950 chyba oraz z Judy SL ... chyba że to nie jest najwyższy model ramy
Ten rower tu był w katalogowej specyfikacji, poza siodłem i pedałami
Pro Racing '98, wyżej w katalogu '98 (nie każdym, bo nie w każdym był) był Pro Racing W/C - żółty na M950 z Sidem Odziwo w tym roczniku nie dali do Endorfiny SLki (Elite też był na XC, zresztą tego XC nie było w katalogu RSa)
Pro Racing '98, wyżej w katalogu '98 (nie każdym, bo nie w każdym był) był Pro Racing W/C - żółty na M950 z Sidem Odziwo w tym roczniku nie dali do Endorfiny SLki (Elite też był na XC, zresztą tego XC nie było w katalogu RSa)
U mnie w katalogi Elite stoi na Judy T2 - nie na XC. Kolor ten sam, ale model inny.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Żaden szał ... totalnie bez polotu część - niczym się nie wyróżnia.lukas pisze:Kurza Dupa!! Ależ to ma wygląd!
Wiem bo miałem identyczny mostek.
Co nie nie zmienia faktu że jest leciutki i jako część rowerowa doskonały technicznie.
No ale ten rower chyba się nic nie zmienił od tamtego czasukaczko pisze:wraz z postami odkopanymi sprzed trzech (!) lat
Natomiast odnośnie WCS w tym wydaniu to chyba się ze mną zgadzacie że to nie wygląda jakoś rewelacyjnie.
Może będę miał identyczny do opchnięcia i będzie komuś pasował do jakiejś kozy
tak tak, jak zwyklehit00r pisze: to chyba się ze mną zgadzacie
ja długo myślałem jakie rury wsadzić do Endo i set WCSa jest świadomym wyborem - właśnie dlatego że jest jednocześnie skromny w wyglądzie, klasowo odpowiedni dla topowej ramy i delikatny w wyglądzie Moim zdaniem do tej ramy jak znalazł (w przeciwieństwie np do ori Kore, czy topowych acz kowadłowatych Thompsonów czy nawet Syncrosów)
Czyli że akceptujesz CT2 w moim rowerzeskolioza pisze:tak tak, jak zwyklehit00r pisze: to chyba się ze mną zgadzacie
ja długo myślałem jakie rury wsadzić do Endo i set WCSa jest świadomym wyborem - właśnie dlatego że jest jednocześnie skromny w wyglądzie, klasowo odpowiedni dla topowej ramy i delikatny w wyglądzie Moim zdaniem do tej ramy jak znalazł (w przeciwieństwie np do ori Kore, czy topowych acz kowadłowatych Thompsonów czy nawet Syncrosów)
Są cieniutkie ale czy skromne ... carbon nigdy nie jest skromny
Twoja rama ma cieńszą rurę dolną więc taka bieda wizualna pasuje jak ulał
Kore to są kloce i wyglądają jak kloce
W twoim rowerze (ale to nie ten temat) to ty akceptujesz - mnie się może co najwyżej podobać lub nie
Ale mi BARDZO zależy żeby nasz najdroższy SKOLIOZA napisał swoją opinię.skolioza pisze:W twoim rowerze (ale to nie ten temat) to ty akceptujesz - mnie się może co najwyżej podobać lub nie
I poparł ją argumentami - nie pasuje mi kierownica bo ... nie pasuje mi sztyca bo ... NIE PASUJE MI MOSTEK ... wiem wiem mi też nie pasuje w obecnym stanie
PS ty drogi SKOLIOZO katujesz swoją Endo ... u mnie nigdy nie zobaczy syfu ani błota , NIGDY
Człowieku przestań zaśmiecać wątki innym !
Szczerze to ja (i raczej nie tylko ja) mam w d** * co założysz do swojej endorfiny. Rzeźbisz jak miliczanie albo i gorzej i jeszcze w dodatku katujesz Nas każdą zmianą śrubki. Jak ktoś będzie chciał wyrazić opinię na temat Twojego grata to sam się do TWOJEGO wątku zgłosi!
I żeby nie było że totalnie bezsensu. Mimo że jestem fanem CT2 uważam że WCS jest idealny tutaj - lekki wizualnie i wagowo, takie jakby tło do charakterystycznej ramy. I cieżko wymyślić mi cokolwiek innego.
Jednak jako całość rower mnie nie porywa - kiedyś endo bardzo mi się podobała ale z czasem (szczególnie w tym malowaniu) mi obrzydła. Z drugiej strony... chętnie spróbowałbym softtail'a.
pozdrawiam
xMekpx
Szczerze to ja (i raczej nie tylko ja) mam w d** * co założysz do swojej endorfiny. Rzeźbisz jak miliczanie albo i gorzej i jeszcze w dodatku katujesz Nas każdą zmianą śrubki. Jak ktoś będzie chciał wyrazić opinię na temat Twojego grata to sam się do TWOJEGO wątku zgłosi!
I żeby nie było że totalnie bezsensu. Mimo że jestem fanem CT2 uważam że WCS jest idealny tutaj - lekki wizualnie i wagowo, takie jakby tło do charakterystycznej ramy. I cieżko wymyślić mi cokolwiek innego.
Jednak jako całość rower mnie nie porywa - kiedyś endo bardzo mi się podobała ale z czasem (szczególnie w tym malowaniu) mi obrzydła. Z drugiej strony... chętnie spróbowałbym softtail'a.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
jedyne Endorfiny jakie były prawdziwe to czarne wyłącznie , jak stary Pro Racing , a te niebieskie to taka chińska podróba , wlącznie z tymi żółtymi jeszcze , kolory paskudne , nie pasujące do wyscigowej maszyny o tej geo i coby nie wsadził do tego to nie poprawi ani wyglądu ani koloru
Howgh
Howgh
Zgadzam się z Wami - mnie to malowanie też się nie podoba Pisałem o tym już dawno
Ale takie mam i na takim jeżdżę A że rower jeździ jak milion dolców, to znaczenie koloru spada dla mnie a dużo dalszy plan (zwłaszcza że trafił do mnie na prawdę niewiele używany więc wiem co mam)
Aaaaa - no i pod fartuszek mi malowanie pasuje
Ale takie mam i na takim jeżdżę A że rower jeździ jak milion dolców, to znaczenie koloru spada dla mnie a dużo dalszy plan (zwłaszcza że trafił do mnie na prawdę niewiele używany więc wiem co mam)
Aaaaa - no i pod fartuszek mi malowanie pasuje
OMG
To się kolega uniósł
Nigdzie nie napisałem że CT2 pasowało by do tej starszej ramy ...
A odnośnie mojej bo u mnie widać goły karbon a w pozostałych rocznikach chyba nie
Co wyście się tak czepili tego jego malowania
Jest całkiem ładne
Skolioza może wiesz czy twoja Endo jest wykończona w karbonie UD ?
Widziałem zdjęcie takiej starszej ramy bez lakieru i włókna nie układały się w kratkę tylko w paski.
A koledze mekp żal dupę ściska że sam nie ma a inni mają.
Napij się czegoś na uspokojenie
To się kolega uniósł
Nigdzie nie napisałem że CT2 pasowało by do tej starszej ramy ...
A odnośnie mojej bo u mnie widać goły karbon a w pozostałych rocznikach chyba nie
Co wyście się tak czepili tego jego malowania
Jest całkiem ładne
Skolioza może wiesz czy twoja Endo jest wykończona w karbonie UD ?
Widziałem zdjęcie takiej starszej ramy bez lakieru i włókna nie układały się w kratkę tylko w paski.
A koledze mekp żal dupę ściska że sam nie ma a inni mają.
Napij się czegoś na uspokojenie
Jaja sobie robiszPiotr pisze:Endorfina i karbon ? jesteś pewien ?
Te stare miały chyba UD z tego co widziałem bez lakieru na googlach.
Ta moja ma w kratkę.
Rocznik 99 taka jak u Snacka cała jest pomalowana więc nie widać wzoru ...
Stąd moje pytanie.
Ale zaraz się znajdzie młodzian pokroju "Mexp" że zaśmiecam wątek bo śmiałem się zapytać.
Ty możesz oberwać rykoszetem
Mekp - podpisuję się pod twoimi słowami 2 ręcami, WCS dodaje lekkości, w przeciwieństwie do KORE
Młodzieńcze Cardamon, nie bądźcie złośliwi.
Czy ty kiedykolwiek myjesz ten rower ...skolioza pisze:
Prawie na każdym zdjęciu jest ufajdany
Nie, nie myje, przynajmniej sprawia wrazenie uzywanego
A powaznie to jest rower ktory czesto bloto widzi, wiec i na zdjeciach to wychodzi
A powaznie to jest rower ktory czesto bloto widzi, wiec i na zdjeciach to wychodzi
OMG ... to się myje po usyfieniu ... oczywiście nigdy szmatą tylko zawsze na mokro - wtedy nie rysujesz lakieru.skolioza pisze:Nie, nie myje, przynajmniej sprawia wrazenie uzywanego
Ale jak widzę każdy lubi inaczej.
Mi jazda w syfie nie sprawia radości wyrosłem z tego ... kiedyś specjalnie jeździłem topić w błocie rower i czyściłem tylko napęd a resztę zostawiałem jako dekorację na 2 miesiące
Chociaż czasami nawet teraz zdarzają się u mnie wyjątki
Gleba na pysk przez kierownicę
Spoko, jak będę myć zgłoszę sie do ciebie po tutorial
A na razie co ma być zadbane to jest, krzywda mu się od błota na ramie nie dzieje, a ja nie mam czasu ani zapału aby go co 2 dni kompleksowo myć z woskiem i polerką
A na razie co ma być zadbane to jest, krzywda mu się od błota na ramie nie dzieje, a ja nie mam czasu ani zapału aby go co 2 dni kompleksowo myć z woskiem i polerką