Adamello pisze:
hit00r pisze:Marzenie ściętej głowy że ktoś da 4 stówy ... nie w PL.
mylisz się człowieczku :-D
Obym się mylił bo akurat jemu życzę jak najlepiej :-D

wszelkie kolekcjonowanie nie jest dla dziadów i gołodupców za dobre szpeja sie płaci , już abstrakując że cena tej ramy powinna sie miescic miedzy 1500- 2000 zł a polaki zawsze narzekaja ze im drogo , normalka, przecietna płaca ok 350 Eu śmieszne ....
www.velotech.pl

Piotr pisze:wszelkie kolekcjonowanie nie jest dla dziadów i gołodupców za dobre szpeja sie płaci , już abstrakując że cena tej ramy powinna sie miescic miedzy 1500- 2000 zł a polaki zawsze narzekaja ze im drogo , normalka, przecietna płaca ok 350 Eu śmieszne ....
Jesteśmy murzynami Europy jak słusznie zauważył Korwin.
A pieprzenie że mamy średnią płacę 3,5 tys to jakiś kretyn robił te pseudo badania.
Kowalski zarabia zapieprzając w Biedronce 1600.
Zapieprzanie na 3 zmiany w fabrykach w Niemczech nie do pomyślenia a u nas norma.
Jak mam kupić część do roweru za 500 zł to wiem że będę cały miesiąc wbijał zęby w ścianę.
A w Reichu to jeden dzień pracy.
Szkoda się pienić :evil:

i z tego też powodu czasem warto kupić rower za 2 stówy , odstawić go ładnie a xtr-a niech sobie trzymają...burżuazje , które notaben nawet cześć nie potrafią powiedzieć ..... w trasie

a rama waży 1600 g , czapke z bobra temu kto takie ramy widuje na codzień , mój Scapin waży 100 g więcej zaledwie ..
www.velotech.pl

Piotr pisze:i z tego też powodu czasem warto kupić rower za 2 stówy , odstawić go ładnie a xtr-a niech sobie trzymają...burżuazje , które notaben nawet cześć nie potrafią powiedzieć ..... w trasie

a rama waży 1600 g , czapke z bobra temu kto takie ramy widuje na codzień , mój Scapin waży 100 g więcej zaledwie ..
Toś mi dowalił bo właśnie kupiłem korbę szaraka :-P :!:

Piotr pisze:

a rama waży 1600 g , czapke z bobra temu kto takie ramy widuje na codzień .
Dokładnie, waga powala nawet jak rozmiar ramy mały. Towar jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić więc nie ma co zagadywać czy drogi czy nie. Takie rzeczy zawsze ciężko wycenić.

Jestem ciekaw czy temat rozmowy z konstruktorem będzie kontynuowany czy nie.