mylisz się człowieczkuhit00r pisze:Marzenie ściętej głowy że ktoś da 4 stówy ... nie w PL.

Obym się mylił bo akurat jemu życzę jak najlepiejAdamello pisze:mylisz się człowieczkuhit00r pisze:Marzenie ściętej głowy że ktoś da 4 stówy ... nie w PL.
Jesteśmy murzynami Europy jak słusznie zauważył Korwin.Piotr pisze:wszelkie kolekcjonowanie nie jest dla dziadów i gołodupców za dobre szpeja sie płaci , już abstrakując że cena tej ramy powinna sie miescic miedzy 1500- 2000 zł a polaki zawsze narzekaja ze im drogo , normalka, przecietna płaca ok 350 Eu śmieszne ....
Toś mi dowalił bo właśnie kupiłem korbę szarakaPiotr pisze:i z tego też powodu czasem warto kupić rower za 2 stówy , odstawić go ładnie a xtr-a niech sobie trzymają...burżuazje , które notaben nawet cześć nie potrafią powiedzieć ..... w trasie
a rama waży 1600 g , czapke z bobra temu kto takie ramy widuje na codzień , mój Scapin waży 100 g więcej zaledwie ..
Dokładnie, waga powala nawet jak rozmiar ramy mały. Towar jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić więc nie ma co zagadywać czy drogi czy nie. Takie rzeczy zawsze ciężko wycenić.Piotr pisze:
a rama waży 1600 g , czapke z bobra temu kto takie ramy widuje na codzień .
Marcin się doczekał na rozwój wydarzeń :))))marcin74 pisze:konrik80 pisze:nie sprzedam jej za żadne skarby :))))![]()
czekam na rozwoj wydarzen