decyzja zapadla ranoskolioza pisze:na srama to nie... ale sachs.... a pewnie byli i tacy co na Sh jeździli
potrzebuje tylko FD 738 lub 737...naprawde nikt nie ma
gorny ciag na 28.6
decyzja zapadla ranoskolioza pisze:na srama to nie... ale sachs.... a pewnie byli i tacy co na Sh jeździli
nie
dzieki zostaniesnack pisze:a ja kolegów pogodzę 2000 rok!
ja tez tak tylko 50/50 jestem przekonanyskolioza pisze:ale i tak mi sie nie widza te ksztalty w klasyku...
nic nie sprzedaje...to jest moj osobisty dramathit00r pisze:Pasowały by do mojego Scotta ... może chciał byś się ich pozbyć
A co do zacisku to jest nowizna
Odnośnie zacisku to było do ciebiesnack pisze:kolega H chyba pisał o tym moim zdjęciu... ale swoją drogą ten zacisk w peżocie to jakaś masakra, taka wajcha??
Humbrol jest lepszy, Marcin poszedł w tandetę..hit00r pisze:Wygląda to WYKURWIŚCIE
Nie sądzisz że to pójście na łatwiznę że ktoś za ciebie odmaluje jak z fabryki
Ile kosztuje takie malowanie ... to chyba nie jest tajemnica
5 stów
chodz sam jestem z zawodu plastykiem wychodze z zalozenia ze pewne sprawy lepiej zostawic ludzia ktorzy to robia Duzo Duzo lepiejhit00r pisze:Nie sądzisz że to pójście na łatwiznę że ktoś za ciebie odmaluje jak z fabryki
Nie umiem tego zrozumieć.marcin74 pisze:chodz sam jestem z zawodu plastykiem wychodze z zalozenia ze pewne sprawy lepiej zostawic ludzia ktorzy to robia Duzo Duzo lepiejhit00r pisze:Nie sądzisz że to pójście na łatwiznę że ktoś za ciebie odmaluje jak z fabryki
Himayer jest w tej dziedzinie profesjonalista dysponujacym super zapleczem i nie wiem ile czasu bym poswiecil nie zblizylbym sie nawet na 10 % do efektu ktory on uzyskal ....jesli chodzi o cene jestesmy przyjaciolmi od czasow kiedy rodzilo sie polskie mtb i mam to cholerne szczescie ze nie kosztuje mnie to nic choc czasami staram sie jakos odwdzieczyc
ty sie nie zastanawiaj tylko siodelka szukajcorrado1111 pisze:Nie umiem tego zrozumieć.
Na łatwiznę ... ratować można własnymi środkami jeśli ubytki nie są duże i nie ma ich zbyt wiele.corrado1111 pisze:Humbrol jest lepszy, Marcin poszedł w tandetę..hit00r pisze:Wygląda to WYKURWIŚCIE
Nie sądzisz że to pójście na łatwiznę że ktoś za ciebie odmaluje jak z fabryki
Ile kosztuje takie malowanie ... to chyba nie jest tajemnica
5 stów
Skoro zlecił malowanie to pewnie syf straszny byłsuchy1704 pisze:Hitek widzałeś tą ramę przed malowaniem?
A ty byś nie chciał mieć 3 Endo w różnych wersjachsnack pisze:a ja się spytam "why??" czyli po co ci 3 takie same??