ειδικά για Skeevo
χαιρετίσματα
retrocardamon pisze:co ta kiera taka przykrótka ?
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
jaka jest szerokość tej kierownicy? pytam bo udało mi się kupiić szarego wcsa 55cm i chyba bedzie wąsko.
aaaa to ty mi ją z aukcji sprzątnąłeś sprzed nosa!! to ty byłeś k...k, a ja Bogu ducha winnego konrika oskarżyłem!!
moja węższa, chyba nawet 50 nie ma
a Ty cardamon jesteś jak moja teściowa, umiesz szpilę wbić..... no i klamkomanetki-nie-NOSy takie brzydkie??
moja węższa, chyba nawet 50 nie ma
a Ty cardamon jesteś jak moja teściowa, umiesz szpilę wbić..... no i klamkomanetki-nie-NOSy takie brzydkie??
ja kupiłem moja za 79 a dwa dni później pojawiła się w takim samym ładnym stanie za 49:) i to 56
też się sprzedała? bo tę przegapiłem, widziałem tylko twoją
uuuu to rzeczywiscie krotkasnack pisze:moja węższa, chyba nawet 50 nie ma
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
oj bo zara kliknesuchy1704 pisze:http://allegro.pl/kierownica-ritchey-wc ... 39569.html a ta się nada ?
no. tym bardziej, że ja rogi muszę miec..marcin74 pisze:uuuu to rzeczywiscie krotkasnack pisze:moja węższa, chyba nawet 50 nie ma
kliknąłem tę z Pruszcza, dzięki cardamon że tym razem nie zachowałeś się jak pies ogrodnika..
Mam na myśli twoją kierownicę i koła cc. Sam nie założysz i nikomu nie sprze-dasz
Jak Ci się jeździ na tych chwytach. Przyznam - raz je założyłem i po godzinie trafiły do magicznego pudła zapomnianych szpejów - strasznie mnie gniotły w czasie jazdy.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Dokładnie tak jak piszesz, sa tylko dla napisu SCOTT USA. Ale już mam nowy pomysł na chwyty, bo lubię mieć grubo i miękko pod rękami.
Tylko Esi
Piekny rower... z okresu ktory ze wszystkich epok retromtb lubie najnardziej. Moze kiedys i endorfiny sie dorobie..
Piekny rower... z okresu ktory ze wszystkich epok retromtb lubie najnardziej. Moze kiedys i endorfiny sie dorobie..
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
ależ Pan bredzisz... kiera WCS od początku jest założona w moim Stevensie i koła CC zagościły w nim na dobre przed wakacjiamisnack pisze:Mam na myśli twoją kierownicę i koła cc. Sam nie założysz i nikomu nie sprze-dasz
a to nie wiedziałem, się nie obrażaj
mekp właśnie zrobiłem podsumowanie w excelu kosztów poskładania tego co widać na zdjęciach. za te pieniądze można by kupić zaledwie nowego rometa na osprzecie acera-alivio -suntour..więc nie jest to jakiś kosmos..jeszcze z twoim dostępem do części
mekp właśnie zrobiłem podsumowanie w excelu kosztów poskładania tego co widać na zdjęciach. za te pieniądze można by kupić zaledwie nowego rometa na osprzecie acera-alivio -suntour..więc nie jest to jakiś kosmos..jeszcze z twoim dostępem do części
Wiem że w porównaniu do nowych części nawet nos wychodzą tanio
Z dostępem ostatnio słabiej niż normalnie..
Narazie przerzuciłem się na znacznie cieńsze kółka i przez chwilę tak pozostanie ale jak coś sie trafi...
pozdrawiam
xMekpx
Z dostępem ostatnio słabiej niż normalnie..
Narazie przerzuciłem się na znacznie cieńsze kółka i przez chwilę tak pozostanie ale jak coś sie trafi...
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Te ramy jakoś średnio mi sie podobają. Ale cały rower robi duże wrażenie.
Piękny stan - jeździsz nim?:)
Piękny stan - jeździsz nim?:)
Tak, do pracy teraz nim śmigam.
Nieeee, siedzimy razem w ciepełku.
no ale na pewno gdzieś się zatrzymujesz przed sklepem nie?snack pisze:Nieeee, siedzimy razem w ciepełku.
To co Maciek? Nożyce bierzesz z chaty czy po drodze kupimy;)
Spomiędzy nóg nie wypuszczam na mieście, no ale słyszałem że kiedyś w stolicy jacyś dwaj próbowali gościa zdjąć z wypasionego CUBEa i mieli problem bo mial spd. Dopiero jak mu połamali nogi bejsbolem to się udało W dzikim kraju lepiej mieć rower nie rzucający się w oczy. Taka dygresja....
teee plotkarzkapalek pisze:W waszym mieście Łodzi jednego szosowca wepchneli pod autobus.....
to bylo w Pabianicach
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5