Pytanie jak w temacie? Co jest lepsze waszym subiektywnym zdaniem, chodzi mi głównie o aspekty techniczne.
Wizualnie moim zdaniem trek ladniejszy;)
Nie jeździłem na Treku więc się nie wypowiem
Endorfina - tył pracuje (góra dół bo tak ma pracować, na boki bo taki jej urok ), Trek pewnie będzie sztywniejszy
Endorfina przez dość krótki tył w stosunku do przodu fajnie podjeżdża
W Endorfinie poprzez ukształtowanie tyłu i drogę pancerzy do RD musisz o nie dbać i najlepiej dać rolkę przy przerzutce - inaczej o precyzję RD będzie ciężko
Endorfina - tył pracuje (góra dół bo tak ma pracować, na boki bo taki jej urok ), Trek pewnie będzie sztywniejszy
W Endorfinie poprzez ukształtowanie tyłu i drogę pancerzy do RD musisz o nie dbać i najlepiej dać rolkę przy przerzutce - inaczej o precyzję RD będzie ciężko
Nawet największe zapętlenia pancerza można zapomnieć na wieki przy Gore Ride On. I nie mam z tego procentu jako handlowiec, zakładasz raz i masz spokój na kilka lat za 200 Pln.skolioza pisze:Nie jeździłem na Treku więc się nie wypowiem
Lodzermensch
Ja to samo w Emdorfinie osiągnąłem przez zamontowanie pełnego pancerza + rolka. I jest spokój.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Jakimi kolorami dysponujesz?corrado1111 pisze:Nawet największe zapętlenia pancerza można zapomnieć na wieki przy Gore Ride On. I nie mam z tego procentu jako handlowiec, zakładasz raz i masz spokój na kilka lat za 200 Pln.
Endo ładniejsza ale treka na pewno kiedyś wypróbuję...
Miałem takiego Treka 9.8 jak dla mnie rama niezniszczalna mocna , sztywna , jak na carbon nie lekka , bardzo fajna geometria , ja ją kochałem