GT Strike

Takie coś mi się złożyło- kiedy zobaczyłem ramę na allegro i to w moim rozmiarze wiedziałem że muszę ją mieć.
Rower na normalne treningi- ot chciałem coś innego niz większość współczesnych szosówek :)

Zastanawiam się jak bardzo mnie zjecie za sprofanowanie ramy :)

rama + Widelec GT Strike 1998??
Osprzęt: Ultegra 6700 Gray
Koła : planetX 50mm carbon
Szytki: Continental Attack&Force
Kiera, mostek, sztyca Easton EC70 Carbon
Siodło Spacialized Romin
Masz problem ze swoim staruszkiem?? Serdecznie zapraszam. www.bikeservice.com.pl
Profesjonalny serwis rowerów i amortyzatorów
Załączniki
gt.jpg

Jest lekko przetarta tylko. Dlaczego tak?? Z kilku powodów
1. Nie mam czasu co tydzień latać wokół niego ze szmatką
2. na żywo wygląda lepiej niż na foto :P
3. będzie tam dodana grafika nawiązujaca do pewnego amerykańskiego myśliwca z II wojny światowej a tam nikt blach nie polerował.

Nad pełna polerką zastanowił bym się gdyby był sposób żeby efekt był nparwadę trwały. Po prostu w sezonie nie mam czasu na polerowanie tego co chwilę- a wolę w tym czasie pojeżdzić :)
Masz problem ze swoim staruszkiem?? Serdecznie zapraszam. www.bikeservice.com.pl

Z retro jest rama- ot taki inny sposób na skompletowanie szosy na dosyć żadkiej w naszym kraju ramie... no ale widzę tutaj tyklko konserwatywne rozwiązania są widziane...

Proponuję więc, żeby ten rower znalazł się w dziale tyran zaraz po tym, jak wyląduje tam ten: http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?t=4202
Skoro już wszystko jasne - to zacznijmy rozmawiać o tym co na tym forum najważniejsze - czyli rowerze. Nie traćmy trzech stron na biadolenie, że zły dział itp. To naprawdę jest mało ważne.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .