autor:Bocian
mekp to ile ty masz wzrostu?, ja mam 182 i ostatecznie siadła, a co do zadowolenia to tak jestem zadowolony i to bardzo. Będę polował na sztyce i kierownice wcs z tej serii, jak ktoś coś będzie widział to liczę na cynk. A co do śrubek, zdecydowałem się na tytan. Stery chris kinga pewnie że tak, ale drogie. Pewnie wsadzę zwykłe czarne na maszynówkach, bo akurat takie mam. A co do Sida, jeśli nie uda mi się wyrwać tego xc 200 to będzie bomber z2, mam pytanie do was jaki kolor bombera? Ten który jest teraz w lee couganie będzie zamontowany w stalowej ramie Peugeot energy, właśnie ją dziś nabyłem. Mam jeszcze jednego bombera ale do malowania, stąd moje pytanie, na jaki kolor go pomalować? Koła będą na piastach z tej samej grupy i jakiś ładnych felgach mavic, byle nie srebrnych. Podkładki carbonowe wywalę. Zamienię blat na czarny. Pedały zostawiam vp, mam je we wszystkich swych rowerach i jestem z nich bardzo zadowolony, pasują mi pod względem użytkowania, wyglądowym i wytrzymałościowym.
P.S dziękuje panie skolioza za opinię na temat roweru i słowo Zacny, a zarazem bardzo mi przykro, że przygodę z forum zacząłem od ostrzeżenia, no ale tak bywa.
Bocian