Toś upolował. Piękne kółka.

W zasadzie wszystko już jest. Pozostaje poskładać i sfotografować. Do grudnia może zdążęfocker pisze:Będzie można głosować na niego w konkursie na rower roku, czy jeszcze nie?
Wisiał nie jest tu chyba pasującym określeniemSkeevo pisze:Rower cudo. Pamiętam jak na allegro wisiał kilka lat temu.
poprawiłeś mi Waćpan humorGerwazy pisze: Próby uplastycznienia plastiku przy pomocy opalarki do drewna niestety nie zakończyły się pomyślnie ....
skolioza pisze:poprawiłeś mi Waćpan humorGerwazy pisze: Próby uplastycznienia plastiku przy pomocy opalarki do drewna niestety nie zakończyły się pomyślnie ....
Mógłbym podejrzewać o tak barbarzyńskie metody niejednego forumowicza, acz po Tobie się tego nie spodziewałem
Ja osłonek nigdy nie lubiłem - i na szprychy i na największą zębatkę korby Nawet jak się taka zdarzyła - od razu wylatywała Ale przy restauracji eksponatu zgodnej z epoką to ciekawy a często pomijany element
Brzmi całkiem dobrze90s_fan pisze:...
PS. Tak, nazwałem Gazelę Bellisima :)
Nazywam swoje projekty, to i Twój nazwałem hehe![]()
Myślę, że to może być właściwa nazwa.
I Chalupy !!!!Gustlik pisze:ratuluje pięknego roweru :)
Przeczytałem uważnie - mimo to za cienki jestem jak o Campę idzie aby próbować dedukować... Jak nikt nie trafi zdradzisz?Gerwazy pisze:Choć muszę przyznać, że pozwoliłem sobie na jedno malutkie odstępstwo od kurczowego trzymania się "spójności grupowej". To mmiała być taka wisienka na torcie, ekstrawagancja. Kto wie jakie?
Gerwazy pisze:To mmiała być taka wisienka na torcie, ekstrawagancja. Kto wie jakie?
marcin74 pisze:Gerwazy pisze:To mmiała być taka wisienka na torcie, ekstrawagancja. Kto wie jakie?
"Wieszaczki " EUCLIDA![]()
![]()
marcin74 pisze:Gerwazy pisze:To mmiała być taka wisienka na torcie, ekstrawagancja. Kto wie jakie?
![]()
Gerwazy pisze:marcin74 pisze:Gerwazy pisze:To mmiała być taka wisienka na torcie, ekstrawagancja. Kto wie jakie?
![]()
To się nazywa czujność. Mysz się nie prześlizgnie