Chciałem napisać, że chyba kiedyś firmy/koncerny/sprzedawcy inaczej traktowali klientów, że teraz już nie ma takich pięknych drobiazgów, że "co się stało z Onzą"... Ale tak sobie siedzę, podziwiam i w sumie to nie chce mi się gadać

Na razie proszę o cierpliwość wszystkich. Nie mam zamiaru pozbywać się ich poza forum. Zgłoszenia dotychczasowe traktuję jako "rezerwację" i możliwie szybko po świętach porobię zdjęcia całości zbioru. Może znajdziemy osobne miejsce na temat naklejek? Może gdzieś bardziej w okolicach malowania i renowacji ram? Pozostawiam decyzję Opatrzności
jak wygram w totka to na pewnojama pisze:ale może jeszcze wrócisz do pomysłu z innym egzemplarzem STXaSE
ale co ?? sprzdajesz rowery, części czy jak ?? wrzuć fotki na giełde i cenyjama pisze:Zrobiłem zdjęcia mojej grupie STX SE. Przepraszam że niektóre części są brudne. Niestety możliwe że za kilka dni nie będę już posiadaczem tych elementów. (muszę sprzedać)Dlatego właśnie zrobiłem zdjęcia, póki mam części w domu. Na razie są tymi szpejami zabudowane dwie ramy trekkingowe (jedna ze stali reynoldsa, druga z tange). Na pierwszym zdjęciu jest pokazane jak nie należy zabezpieczać linki przed strzępieniem. Akurat nie miałem nic innego pod ręką
![]()
https://picasaweb.google.com/1071820134 ... 53/StxSE02#
No i chyba nici z planu kupna ramy mtb pod koła 26cali i obudowania jej kompletnym STXem. Szkoda.
załóż se galerie na Picassie i po kłopocie, a Record nie jest jakimś cudem , miałem na tym szoske , stare to było .marcin74 pisze:co jest grane !!!!!!!!!!!!! wszyscy po kolei wala zdjecia na cala strone ,a moje znow wywala z powodu braku miejsca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakis starych piast nawalone a na campagnolo record OR miejsca nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o co tu chodziiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie męcz sie , mamy taki rower do sprzedania na takiej pieście , była nówka jak robiłem montaż , kumpel spawał rame , reszta na warsztacie .rurokura pisze:Taka o ,ciekawoskta. Niektórzy znają i stwierdzą ,że nic specjalnego ,inni może się zastanowią przez chwil kilka.
Jako że uległem fascynacją piastami wielobiegowymi ,przedstawiam orbita 3x7.
Domyślić się łatwo można -piasta ma 21 biegów ,nawet 24 ,jeśli dać kasete 9kową -w sensie 7/8 biegów na bębenku i 3 przełożenia planetarne w środku. Jak sobie zrobie rower poziomy ,to będzie jak znalazł ..
..do tego 3 zębatki z przodu i rower o 72 biegach jest już w zasięgu ręki :D
[url=http://img818.imageshack.us/img818/2532/orbit01.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img560.imageshack.us/img560/9379/orbit02.jpg]Obrazek[/URL]
Jednocześnie -jeśli ktoś będzi miał /spotka się ze starszą wersją orbita tj.2x6 to jestem bardzo chętny na jej zakup -więc prosiłbym o kontakt
Obrazek tu prosze o zdjęcie poglądowe ;)
Wduszasz tyłkiem na zjazd - a poza tym, wszystko dokładnie tak zostało pomyślane, jak napisałeś.skolioza pisze:opuszczasz na zjazd, a później ustawia się (przynajmniej powinno) w tym samym miejscu