Ty sam jesteś "tandeta"Piotr pisze:tandeta

Qrwa ... to nie jest budowane według katalogu ... z katalogiem wiązałem w tym rowerze szaraka.Piotr pisze:ale czego qrwa sie mnie czepiasz , czy ja pisze ze własciciel jest tandetą czy przedmiot , zastanów sie 3 x .
Scott i Thompson nie mial nic wspólnego
Podpisuję się ręcyma i nogyma.bartolini pisze:Hit00r, Twój problem polega na tym że koniecznie chcesz zdobyć uznanie na forum, żeby Ci wszyscy pisali jaki masz zajebisty rower, tyle że na tym forum sam zbiór fajnych gratów z różnych epok nikogo nie przyprawia o palpitacje serca. Albo składasz zgodnie z katalogiem/epoką dla poklasku, albo dla siebie. Sam oceń co jest fajniejsze.
A piszę to bo czytanie tego forum ostatnio robi się irytujące, jak w co drugim wątku są takie przepychankiWrzuć na luz.
Na koniec film z dedykacją dla Ciebie.
https://www.youtube.com/watch?v=1twkDL8bXnQ
Wiem kto ma komplet Crossmaxów ale nie wiem w jakim stanie. Jak chcesz to mogę jutro zadzwonić zapytać, ale tanio ich nie odda bo ogólnie koleś wali ceny z wysokiej półki.hit00r pisze:Heh![]()
![]()
OK panie jest wasz![]()
W sumie to masz rację że jak tu wklejam dany okaz to forumowicze zachowują się tak jak : gdyby to było moje to bym to ubrał tak i tak![]()
Rower ma mi się podobać.
Ubieram zgodnie ze swoimi zapatrywaniami i fabryczny wypust był robiony na przysłowiowe odwal się - dobre części ale bez przesady.
Thomson ... ja wiem czy taki kanciasty![]()
Na pewno mniej niż Kore , które są chamskie i prymitywnie zrobione![]()
Póki nie mam w rowerze to ciężko mi się uprzeć że będzie pasował idealnie.
Na pewno lepiej niż Bop...i z tym się chyba wszyscy zgodzicie.
A składanie roweru tak jak wypuszczała fabryka to pójście na łatwiznę![]()
Może ktoś z was ma to tylne koło Crossmaxa![]()
Kolega ma jeszcze koła Spinergy Spox z epoki ... ale nie chce się ich pozbyć![]()
Pasowały by tutaj jak ulał
OK zapytaj i odpisz na PM - będę zobowiązany.corrado1111 pisze: Wiem kto ma komplet Crossmaxów ale nie wiem w jakim stanie. Jak chcesz to mogę jutro zadzwonić zapytać, ale tanio ich nie odda bo ogólnie koleś wali ceny z wysokiej półki.
Tak poszła w dobre ręce ... na allegrosuchy1704 pisze:A propo Univege pchnąłeś w świat?
Sęk w tym że Thomson to ponoć nie jest Retrojacob pisze:pewnie moja opinia znajdzie wielu adwersarzy, ale ja bym tu widział sztycę do zestawu z mostkiem