Rogi to kwestia gustu ale są wygodne

Mostek ... pasował by mi Thomson ale na razie musi pozostać to co jest.
A co do całej reszty - sami oceńcie , komentarze mile widziane

Autormarcin74 pisze:ku...a jeszcze jakis Autor i 3/4 Crossmaxa
aut h !!!!! orhit00r pisze:Autor
nie podniecaj sie masowym gownemhit00r pisze:Jeszcze stery Chris Kinga bym tu wsadził
Hmmm jeśli masz babę to jej współczuję ... jesteś z gatunku tych , którym NIE DOGODZISZmarcin74 pisze:aut h !!!!! orhit00r pisze:Autor
nie podniecaj sie masowym gownemhit00r pisze:Jeszcze stery Chris Kinga bym tu wsadził![]()
zostaw co jest a zaoszczedzone pieniadze wydaj na tyl crossmaxa
hit00r pisze:Kiedyś może kupię tył ... może
Żeby tobie dogodzić to musiał bym kupić jakiś rower zalegający nowy w magazynie 15 lat a później wymienić wszystko co w nim siedzi na też nowe z magazynu najlepiej z USA ściągnięte komponenty , których fabryka nie montowałamarcin74 pisze:hit00r pisze:Kiedyś może kupię tył ... może
kup kup ...warto
a babe to ty masz ...pod nosem![]()
![]()
przeciez pisalem ze nawet fajnie wygladahit00r pisze:Żeby tobie dogodzić to......
To w takim razie on nie miał Flite'a tylko San Marco jakieś musiało być ...Skeevo pisze:A niebieski Flite leży sobie u mnie na półeczce w stanie prawie nowymŁadnie by u Ciebie wyglądało to siodło
Obrazek
Co do marcina74 to nie myl chłopa z Ameryką bo on jest Włochem bardziej
Tym się właśnie kierowałem , dodatkowo jest zgodny wiekiem więc pasuje.Skeevo pisze:Siodło kultowe i uniwersalne ale nie dla każdego wygodne. Fizik też bardzo fajnie wygląda (zwłaszcza z profilu) i tutaj pasuje kolorystycznie.
hehe chciałbyśhit00r pisze:Stery Chris Kinga masz na prezent dla mnie
No mostek jest bo innego nie mam o tej długości ... widział bym tu Thomsona ale ciężko go zdobyćkonrik80 pisze:Fajnie, że udało sie dorwać szaraki w takim ładnym stanie.
i te piękne chwyty Scotta, ciężko takie zdobyć:)))))
Amor tu pasuje lepiej niż w moim zółtku.
a i wywal ten chiński mostek i będzie git!!!
Co to za stery ?
Tak się nie pompuje żadnego widelca RS z dwiema komorami. Jak większe ciśnienie będzie w negatywnej to amor nie tylko będzie zbyt miękki, ale również automatycznie straci skok, bo zostanie ściśnięty. Możesz zrównoważyć komory (to najczęściej najlepsze ustawienie dla komfortowej jazdy) albo dać np. 10 PSI mniej do negatywnej.hit00r pisze:Ten twój SID to jest trochę dziwny bo gdy napompuję po 60 PSI w pozytywne komory i 100 do negatywnej to jest totalnie miękki i dobija
Te opony i tak tylko do zdjęć są bo będę jeździł tym rowerem tylko i wyłącznie po asfalcie - Przełęcz Karkonoskaskolioza pisze: Co do samego roweru - detali nie punktuję - na pierwszy rzut rower ładny, zwłaszcza w stosunku do wcześniejszych herezji![]()
![]()
![]()
Jedna rzecz jaka rzuca się in minus na pierwszy rzut oka dla mnie to opony - jakie być powinny patrz katalog
A masz taki BB gdzie jest ten rowerPunkxtr pisze: A odnośnie samego roweru to podoba mi się. Pamiętam ten rower w bikeBoardzie z roku 2000 (bodaj kwietniowy lub czerwcowy numer). Piękna rama, ten model najbardziej mi się podobał. Nie pasuje mi tu tylko rozstaw zębatek (48T), ale to pewnie do zjazdów
Pewnie, u mnie na półce stoją równo poukładane wszystkie numery od 1996 rokuhit00r pisze: masz taki BB gdzie jest ten rower
zanim kupiłeś korbę, to Ci pisałem, że zębatki są nieoryginalne i moim zdaniem od czapyhit00r pisze:Seryjnie NIGDY nie montowano do tej ramy 48 tylko standardowy pająk XTR ..