ZDJĘCIA
Wyszedł trochę kundel ale zabrakło mi weny.Poza tym ma służyć też na wyprawki zimowo - terenowe więc i tak go pewnie "oszpecę" pełnymi błotnikami i bagażnikami

Czuję się więc powieszonywiadomo, ze ortodoksi za osprzęt najchętniej na suchej gałęzi by Cię powiesili
Na razie wystarczy mi wozidło.Myślałem że uda mi się doprowadzić go do oryginału ale wiesz jak to jest u nas (podróżójących)....rower musi służyć. i to chyba wzięło górę.Od ciebie tylko zależy, czy z czasem pójdziesz krok dalej i ujednolicisz osprzęt
No to niestety, muszę Cię rozczarować, był to zły wybór.Ale nie mam nowych rowerów i nie zamierzam mieć więc stąd wybór tego forum..
A ja myślę że nie jest to forum na którym mogą znaleźć się tak lekceważące wypowiedzi.To nie jest forum pt. "kupiłem tani rower/zdezelowany to pewnie jest retro to przyjdę i pokaże szmelc, który przerobie na rowerek na alivio".
Ale ja ,Polonez się wcale nie tnę nie obrażam ani nie denerwujęSię Michał nie tnij, towarzystwo nieco zblazowane, ale można się czegoś nauczyć
skoro wszyscy są równi,i maja prawo,ba,nawet racje,każde beleco,itd...zawiadamiam,że jest to mój kolejny typ do roweru roku,o czy stosownie/oficjalnie poinformuje.
jak żartujemy, to na poważnieprosze o głosowanie na moje typy.
Wizja forum z tego co pamiętam była taka (chociaż ja akurat za krótko tu jestem, aby się w tej kwestii tak kategorycznie wypowiadać), żeby każdy mógł się kulturalnie wypowiedzieć, dostać radę, bez obaw pochwalić się co ma - z uwzględnieniem krytyki, ale na poziomie trochę wyższym niż forum Onetu. Coraz mniej tego jednak ostatnio.Wojtas pisze: To nie jest forum pt. "kupiłem tani rower/zdezelowany to pewnie jest retro to przyjdę i pokaże szmelc, który przerobie na rowerek na alivio".
Może zrozumiesz o co mi chodzi i zostaniesz tutaj i zaprezentujesz coś ciekawego, albo zrozumiesz i odejdziesz, bo źle zrozumiałeś zamysł forum.
Pozdrawiam i krzyżyk na drogę.
i dalej:Wojtas pisze: Może zrozumiesz o co mi chodzi i zostaniesz tutaj i zaprezentujesz coś ciekawego, albo zrozumiesz i odejdziesz, bo źle zrozumiałeś zamysł forum.
Pozdrawiam i krzyżyk na drogę.
Wojtas, jakim prawem, będąc tylko rok na tym forum, ośmielasz się pisać takie kwaśne bzdety?Wojtas pisze: Nie powiedziałem wypad.