Dobrze pamietasz, Marcin.Mam jeszcze takie cos:

Dlugosc ramion jak V-ki a mocowanie linki jak canti ale na dwie linki. Niestety nie mam orginalnych wieszakow.Ciekawe, jak wygladaly.Producent nieznany.
Mam nadzieję że jeszcze nie kupiłeś... Przestrzegam bo są miętkawe. Macałem i jeździłem. Lepsze od chinoli ale to nie to.mekp pisze:Te Steinbach'y super ale narazie wybór padł na Curv'y od Cane Creeka...
pozdrawiam
xMekpx
Cena była dobra więc jak nie podpasują to pójdą dalej.Barba pisze:Mam nadzieję że jeszcze nie kupiłeś... Przestrzegam bo są miętkawe. Macałem i jeździłem. Lepsze od chinoli ale to nie to.mekp pisze:Te Steinbach'y super ale narazie wybór padł na Curv'y od Cane Creeka...
pozdrawiam
xMekpx
a ja nie polecam rogów i kierownic. mostek widziałem pekniety ale cóż... tanio było wiec nie marudzeBarba pisze:Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.
tak oczywiscie, akurat produkty BopLoghta sąbardzo dobre, jakość /cena /waga.. ale klamek tych lekkich, i v-ek to jak Aesta wyłacznie dla legutkich ludzimekp pisze:a ja nie polecam rogów i kierownic. mostek widziałem pekniety ale cóż... tanio było wiec nie marudzeBarba pisze:Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.