Sprawy się nieco komplikują
Corrado dzwonił zarezerwować nocleg pod dachem i.... nie ma miejsc
Pod namioty problemu nie będzie, pytanie czy wszyscy będą chcieli tak spać
Ew można przesunąć termin na 2 tyg później - bo miejsca jeszcze są z tego co Corri mówił Ale decyzję trzeba podjąć szybko
Corrado dzwonił zarezerwować nocleg pod dachem i.... nie ma miejsc
Pod namioty problemu nie będzie, pytanie czy wszyscy będą chcieli tak spać
Ew można przesunąć termin na 2 tyg później - bo miejsca jeszcze są z tego co Corri mówił Ale decyzję trzeba podjąć szybko
Dokładnie, miejsca są dopiero na 17-19 czerwca, wcześniejsze weekendy wszystko zajęte.
Lodzermensch
Łodziaki, Fockery - z tego co kojarzę to głównie Wy pod dachem stacjonowaliście
Dacie radę w One Million Star Hotel?
Nasza czwórką się nie przejmujcie, postaramy się jakoś ogarnąć.skolioza pisze:Łodziaki, Fockery - z tego co kojarzę to głównie Wy pod dachem stacjonowaliście
Lodzermensch
Przesuńmy termin, by było nas więcej! Raczej sobie nie wyobrażam zlotu bez stałych gości korzystających z noclegu u pani Wandy . Z resztą słabo wyglądałby zlot jakby się nam jakieś korpo zwaliło i narobiło tłoku.
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Jeżeli już bym dotarł w tym roku, to też bym wolał pod dachem. Ale poddam się woli ogółu.
A w aucie można spać? A w ogóle to trzeba spać?
A w aucie można spać? A w ogóle to trzeba spać?
Nie Ty pierwszy spałbyś w aucie
Spać nie ma obowiązku, ale dobre środki regeneracyjne wymagane - jazda jest stałym punktem zlotu
@Dodo - nie o to chodzi żeby organizować zlot w okrojonym składzie, tylko o to czy "poddachowcy" dadzą radę bez dachu
Spać nie ma obowiązku, ale dobre środki regeneracyjne wymagane - jazda jest stałym punktem zlotu
@Dodo - nie o to chodzi żeby organizować zlot w okrojonym składzie, tylko o to czy "poddachowcy" dadzą radę bez dachu
Nasz skład może coś wymyśli a jak nie to nami się przejmujcie jeśli chodzi o termin.
Lodzermensch
Przejmujemy się, tradycja
przy głównej drodze Krk Olkusz są u wylotu doliny jakieś pensjonaty
Hotel Łokietek, Chochołowy Dwór, Green Hotel - stamtąd przez Łazy do Brandysówki da się szybko autem podjechać w razie czego
W samych Łazach są schroniska młodzieżowe
przy głównej drodze Krk Olkusz są u wylotu doliny jakieś pensjonaty
Hotel Łokietek, Chochołowy Dwór, Green Hotel - stamtąd przez Łazy do Brandysówki da się szybko autem podjechać w razie czego
W samych Łazach są schroniska młodzieżowe
Szkolne Schronisko Młodzieżowe
Łazy 32-048 Jerzmanowice
tel/fax. +48 12 389 52 08
e-mail: schroniskomlodziezowe@poczta.onet.pl
Może coś tą drogą A jak będę w Będkowskiej to zobaczę czy w samej dolinie nie ma jeszcze gdzieś noclegów"Małgosia" Krakowsko - Jurajskie Schronisko Młodzieżowe
Łazy 41 32-048 Jerzmanowice
tel. +48 12 389 52 78
e-mail: gosia@kki.krakow.pl
Może zbudujmy jakaś szopę, do czerwca jest czascorrado1111 pisze:Nasz skład może coś wymyśli a jak nie to nami się przejmujcie jeśli chodzi o termin.
Szopa to tam jest na miejscu:)snack pisze:Może zbudujmy jakaś szopę, do czerwca jest czascorrado1111 pisze:Nasz skład może coś wymyśli a jak nie to nami się przejmujcie jeśli chodzi o termin.
Lodzermensch
Ja bym w sumie też wolał pod dachem - ale w namiocie też da radę.
Ja bym bardziej chciał, żeby Marcin74 b na zlocie. Marcin - jest jakiś termin, który by Ci pasował?
Ja bym bardziej chciał, żeby Marcin74 b na zlocie. Marcin - jest jakiś termin, który by Ci pasował?
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Marcin ze Szwagrem i Himayer.focker pisze:Ja bym w sumie też wolał pod dachem - ale w namiocie też da radę.
Lodzermensch
19 jestem na weselu w okolicach Nowego Saczacorrado1111 pisze:Marcin ze Szwagrem i Himayer.focker pisze:Ja bym w sumie też wolał pod dachem - ale w namiocie też da radę.
cala reszta wielka niewiadoma...dlatego nie patrzcie na mnie
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
No Corrado musi być
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
żarty na bok.corrado1111 pisze:Raczej nie tym razem.piotrex pisze:No Corrado musi być
dozo przy ognichu
Żartowniś jestem ale nie tym razem.YvesMoi pisze:żarty na bok.corrado1111 pisze:Raczej nie tym razem.piotrex pisze:No Corrado musi być
dozo przy ognichu
Lodzermensch
mam porwać Cię z ulicy i dowieźć siłą?
A tak serio, to nieodżałowana szkoda.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Jestem już taki gruby że ciężko mnie porwać.aldek pisze:mam porwać Cię z ulicy i dowieźć siłą?
Lodzermensch