*
pare szybkich z dzisiaj bo cos ciekawszego bede mogl zrobic dopiero sobota/niedziela
Rąbnij na dysk potem do painta jeśli są za duże ... i normalnie pod swoim postem wklejmarcin74 pisze:rower jezdzi jest tylko male alezdjec ktore mam na kompie nie "widzi " picassa
i nie wiem jak je dac * na forum
*
pare szybkich z dzisiaj bo cos ciekawszego bede mogl zrobic dopiero sobota/niedziela
Marzenie ściętej głowyhit00r pisze:Opony oddaj - będę miał tak jak w katalogu
tez sie dlugo zastanawialem ale koniec koncow postanowilem tak to polaczyc ;)focker pisze:Mam tylko pytanie - czy te klamki to nie są do kantów? Wiem, że tam jest regulacja, ale jakoś mi z fałkami nie za bardzo grają.
szare stalowy ?? byly takie ??focker pisze:A mostek Ritcheya stalowy nowy mam jakby coś. Bardzo ładny - szary
szkoda ze taki dlugifocker pisze:Jakby coś, to mam też Ritchey Force Lite nófka sztuka 1 1/8 130mm
no to co ...w niedziele jedziesz z nami , tam bedą koleiny , jak na Turbaczu ....marcin74 pisze:tez sie dlugo zastanawialem ale koniec koncow postanowilem tak to polaczyc ;)focker pisze:Mam tylko pytanie - czy te klamki to nie są do kantów? Wiem, że tam jest regulacja, ale jakoś mi z fałkami nie za bardzo grają.
w katalogu 97(lub 98 ? )sa obie wersje klamek te "starsze "i "nowsze" i o ile przy tych pierwszych wyraznie pisza ,ze pod canti to w przypadku tych drugich zadnej informacji nie ma![]()
zeby bylo smieszniej w tym samym katalogu wyraznie widac jak zawodnicy Ritcheya smigaja na klamkomaetkach XTR sparowanych z cantami![]()
Adekrower jezdzi zajebiscie zwlaszcza w glebokich koleinach
![]()
a mostek hmmm rozwaze
kapsel CONIX taki dawali w orginaleritcheya srebrnego tez w razie czego zakupilem ale koniec koncow zdecydowalem sie na Conixa
z checia ale nie wiem czy zdaze na niedzielny poranekPiotr pisze:no to co ...w niedziele jedziesz z nami , tam bedą koleiny , jak na Turbaczu ....
Jakbyś chciał to byś zdążył, ale pewnie forma słaba.marcin74 pisze:z checia ale nie wiem czy zdaze na niedzielny poranekPiotr pisze:no to co ...w niedziele jedziesz z nami , tam bedą koleiny , jak na Turbaczu ....
miala byc tajemnica !!!corrado1111 pisze:Jakbyś chciał to byś zdążył, ale pewnie forma słaba.
przeciez nigdzie nie pisalem ze na nim jezdzePiotr pisze:jak z Bikebopradu, na ziemi syf a rower jak z myjni
marcin74 pisze:....Piotr pisze:jak z Bikebopradu, na ziemi syf a rower jak z myjni
wiesz z ta jazda to wogole jest tak ze ty zeby podniesc swoje morale barwnie i duzo o tym piszesz ,a ja poprostu jezdze![]()
......
wiesz czym sie rozni polski chlopek roztropek * od szwedzkiegoPiotr pisze:Ja przynajmniej mam o czym pisać bo jeździmy w pięknych okolicach a nie tam gdzie łosie chodzą po ulicach i nie potrzeba lodówki w domu