Mój pierwszy papierowy katalog jaki kiedykolwiek dostałem na własność to Syncros 1994. W tym katalogu znajduje się taki oto rower:
Zawsze był to dla mnie ideał piękna starych rowerów i bardzo chciałem mieć w rowerze wszystkie części Syncrosa + amor Manitou. Korbę udało mi dostać dużo, dużo wcześniej. Niedawno na forum pojawił się suport. Cała reszta to kwestia miesiąca - akurat na allegro pojawił się mostek + kierownica. Od Marcina w tym samym czasie przyszła sztyca, a rogi przysłał pewien Niemiaszek (10 czy 15 EUR z tego co kojarzę - ale wymagały sporo pracy żeby je doprowadzić do stanu używalności).
Oczywiście bez naklejek od Kuby nie byłoby takiego efektu - za co mu dziękuje tutaj z całego serca :)
Naklejka na Suporcie oczywiście nieoryginalna - niemniej sam suport jak najbardziej.
Brakuje jeszcze tylko piast i przedłużek klamek hamulcowych - ale chyba na razie wystarczy to co jest.
Sztycę tytanową mam (taką jak na zdjęciu), ale chyba do tytanu lepiej będzie pasować czarna.
Ostatnio zmieniony 2016-04-22, 14:37 przez focker, łącznie zmieniany 1 raz.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .