Haron w wersji zlotowej w pełnej krasie:
Super maszynka, mi się bardzo podoba tutaj chromowany widelec reszta oczywiście też dopasanowana
Rower ma naprawdę fajna ramę i chwyty idealnie do opon pasują. A jak ten przedni hamulec suntoura hamuje?
Na żywo wygląda dużo fajniej niż na zdjęciach. Tu nie widać tej oczojebności.
No i nie odczujesz na własnej skórze, że przedni hamulce po prosu nie działa:)
No i nie odczujesz na własnej skórze, że przedni hamulce po prosu nie działa:)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Oj tam działa-nie działa, ale jak wygląda!
Podobno wkrótce tę piekielną maszynę zastąpi jubrejk, i wtedy będzie to chyba pierwszy na tym forum rowerek z dwoma jubrejkami.
No chyba, że już jakiś był, alem akurat przysnął
Podobno wkrótce tę piekielną maszynę zastąpi jubrejk, i wtedy będzie to chyba pierwszy na tym forum rowerek z dwoma jubrejkami.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
No piękny, piękny....
Ale nie wiem, czy ten pomysł z Panaracerami to dobry jest. Ten odcień lepiej prezentowałby się z ramą w jakimś morskim / zielonym / metalicznym kolorze.... Może z fioletowymi anodowanymi dodatkami mogłaby być, ze srebrnymi napisami. Nawet jakby była do malowania to tak myślę, że lepiej by wyglądały też
No nie wiem, nie wiem...
Ale nie wiem, czy ten pomysł z Panaracerami to dobry jest. Ten odcień lepiej prezentowałby się z ramą w jakimś morskim / zielonym / metalicznym kolorze.... Może z fioletowymi anodowanymi dodatkami mogłaby być, ze srebrnymi napisami. Nawet jakby była do malowania to tak myślę, że lepiej by wyglądały też
No nie wiem, nie wiem...
Marcin, polujesz na Magiki? - jakie łysawe chyba mam jeszcze wolne
Co do roller-cama - leżał u mnie już ze 2 lata, wsadzić go nie było gdzie a ciekawość wierciła dziurę w brzuchu
Ciekawość zaspokojona, hamulec wygląda ciekawie, a żebyście wiedzieli jak do tego świetnie nie hamuje...
Co do roller-cama - leżał u mnie już ze 2 lata, wsadzić go nie było gdzie a ciekawość wierciła dziurę w brzuchu
Ciekawość zaspokojona, hamulec wygląda ciekawie, a żebyście wiedzieli jak do tego świetnie nie hamuje...
b
#41aldek pisze:Oj tam działa-nie działa, ale jak wygląda!
Parę wątków niżej ktoś prezentował Whellera z dwoma u brakami (dokładnie tego samego z którego Skolioza ma widelec.
Z dwoma u brekami deore dx wyglądałby przednio :) Jak potrzebujesz mogę zagadać z gościem dla którego sprzedałem ostatnio ramę z tym hamulcem czy nie chce sprzedać/wymienić.
Ale jaja . Dzisiaj w Rewie widziałem parkę na rowerach. Gościu ujeżdźał Haro Extreme w kolorze którego za nic nie mogę znaleść w googlach. Był pomarańczowo żółty z ubrakiem , ale to ładny rower!
Sztopi, chętnie - zapytaj
Mam ubrake Dia Compe jak coś i tego roller cama
A tego gościa od Haro trza było zaczepić i może foto zrobić? BTW z tego co wiem wszystkie estaye Haro miały ubrake z tyłu
Mam ubrake Dia Compe jak coś i tego roller cama
A tego gościa od Haro trza było zaczepić i może foto zrobić? BTW z tego co wiem wszystkie estaye Haro miały ubrake z tyłu
Ponieważ z giętym widłem Haron stracił pazur, powróciłem do prostego oryginalnego Tange Bigforka Do tego canti DX i powrót do Miszlę
Żałuję koncepcji podwójnego Ubrake, i jeśli trafię prosty, sztywny wideł z piwotami Ubrake to na pewno do pomysłu wrócę
Żałuję koncepcji podwójnego Ubrake, i jeśli trafię prosty, sztywny wideł z piwotami Ubrake to na pewno do pomysłu wrócę
Skolioza mam luzem jedne ubrake deore
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31