racja - wg mnie sakwy to sztywniak Ale kto powiedział że przy sakwach nie będzie sztywniaka a przy ramie z białym tyłem Unishocka? jedno drugiego nie wyklucza
A wracając do tematu:
Koza gotowa Jak z grubsza wygląda widać na poprzednich fotkach, prezentacja szczegółów w niedzielę, mam nadzieję w Pajęcznie
obiecana prezentacja - niestety nie w realu w Pajęcznie
http://www.retromtb.pl/galerie/sprzet/boulder_92.htm
zapraszam
http://www.retromtb.pl/galerie/sprzet/boulder_92.htm
zapraszam
tere fere.... myślałem o M900, ale plany w stosunku do tej grupy mi się zmieniły
a w poście "odkopującym" wątek stało dość jasno:
a w poście "odkopującym" wątek stało dość jasno:
nie czytał kolega?Osprzętowo jest spora szansa że skończy się na pełnym XT 732/5 będącym do tej pory na wyposażeniu szaro-czarnej 93
bardzo fajne malowanie, takie żywe a za razem retro. na szczęście nie jest pstrokato :)
oczywiście syncros jest w dechę! może jakaś renowacja mostka bo widzę, że napisy schodzą a to przecież +10 do lansu ;)
wieszaczki do canti nasycone pozytywną energią i musze przyznać, że mnie z nimi ubiegłeś bo własnie zaprezentowałem taki w swoim specu.
amorek też pasuje. gero iście wyścigowa
oczywiście syncros jest w dechę! może jakaś renowacja mostka bo widzę, że napisy schodzą a to przecież +10 do lansu ;)
wieszaczki do canti nasycone pozytywną energią i musze przyznać, że mnie z nimi ubiegłeś bo własnie zaprezentowałem taki w swoim specu.
amorek też pasuje. gero iście wyścigowa
Muszę przyznać że ładnie się prezentuje, chyba najładniejsza kolorystyka ze wszystkich boulderów. Ta kierownica Syncrosa by mi stykła
Dzięki
Mostek faktycznie pasowałoby zrobić, najpierw jednak muszę ściągnąć naklejki przy okazji jakiegoś większego zakupu
Mostek faktycznie pasowałoby zrobić, najpierw jednak muszę ściągnąć naklejki przy okazji jakiegoś większego zakupu
bike w dechę !! no jak koledzy wyżej uznaję kierę i mostek za idealnie pasujący do tego roweru :D
małe zmiany - w zasadzie nie powinny dziwić, wszak to dążenie do spójności absolutnej
I zmiana - kosmetyczna przerzutka M735 zamiast M732 Mimo wszystko kolorek korpusu inny i wizualnie stan lepszy
No II: oś suportu - z BB-UN50 na BB-UN72 - patrząc z boku to zmiana najbardziej rzucająca się w oczy
No III: Mag 21 bez gum
No IV: długo planowane kółka: P M730 T: M732 (prawie NOS) + złotawe Araya RM17
I zmiana - kosmetyczna przerzutka M735 zamiast M732 Mimo wszystko kolorek korpusu inny i wizualnie stan lepszy
No II: oś suportu - z BB-UN50 na BB-UN72 - patrząc z boku to zmiana najbardziej rzucająca się w oczy
No III: Mag 21 bez gum
No IV: długo planowane kółka: P M730 T: M732 (prawie NOS) + złotawe Araya RM17
...emejzing!
fajnie wygląda ten mag bez gum i rd w zacnym stanie. a suport rzeczywiście pod względem roczników i symboli to największy przeskok, ale nie razi bo jest zamaskowany, a może przynajmniej żywotność dłuższa i waga na pewno
fajnie wygląda ten mag bez gum i rd w zacnym stanie. a suport rzeczywiście pod względem roczników i symboli to największy przeskok, ale nie razi bo jest zamaskowany, a może przynajmniej żywotność dłuższa i waga na pewno
nie no ja wiem że bjutiful, emejzing, hipnotajzing i jeszcze parę innych superlatyw doskonale oddaje to co pokazałem Inaczej bym nie pokazywał :-P
suport wbrew pozorom nie odbiega aż tak bardzo - grupę 735 zakończono w 93, Mag jest 94, a BB-UN72 wprowadzili bodaj w 95
Nie razi a kręci się ładnie - poprzednik miał już delikatny luz Niemal niewyczuwalny, ale wiadomo jak jest - ma być na cycuś
suport wbrew pozorom nie odbiega aż tak bardzo - grupę 735 zakończono w 93, Mag jest 94, a BB-UN72 wprowadzili bodaj w 95
Nie razi a kręci się ładnie - poprzednik miał już delikatny luz Niemal niewyczuwalny, ale wiadomo jak jest - ma być na cycuś
na suportach odchudziles jakies 70-100g...
mag tez pewnie jest lzejszy niz te typowe 1550g (tak ma z rura stalowa 18cm), bo widze, ze korona taka jakby ladniejsza - inna niz w starszych nie?
mag tez pewnie jest lzejszy niz te typowe 1550g (tak ma z rura stalowa 18cm), bo widze, ze korona taka jakby ladniejsza - inna niz w starszych nie?
niech będzieYvesMoi pisze:96 :)
Jacku, korona to Specialized - jedyna z gwintem jaką mam
A bicykl i tak jakiś ciężkawy jest... W sumie jednak skladając go waga była na ostatnim mejscu jak chodzi o priorytety nie zwracałem na nią zupełnie uwagi
od dłuższego czasu leżały i czekały na uzupełnienie grupy - dziś się zmobilizowałem aby je założyć: