Kettler

Kupiłem złoma tylko po to, żeby się odstresować po pracy. Z różnych względów nie może u mnie zostać, jednak wygląda ciekawie więc pomyślałem, że zaprezentuje. Tym bardziej, że nie widziałem tutaj rowerów tej marki.

Obrazek

Obrazek

mekp pisze:#marcinniemażony
#alewiecejrowerownizmetrow
potwierdzam - z braku kontroli drugiej osoby zaczynam mieć problemy przestrzenne:)
hit00r pisze:Mało ich bo to hitlerowska myśl techniczna :mrgreen:
Dokładnie - taki pancerniak:)

Marka Kettler kojarzy mi się przede wszystkim z reklamami łóżek dla solariów, które coś koło 1988 widziałem w przywiezionych z RFN katalogach Quelle. Na nich leżały uśmiechnięte blondynki bez biustonosza. To był właśnie Kettler :-P
Aha, z Kettlera interesujące jeszcze były gokarty z nożnym napędem :->
Dawes Fat Chance '91, Wheeler 5500 '91, Cilo Vasella '91, Anlen Invert '90, Winora góraloszosówka '90, Bianchi Superlug470 '96/99, Muddy Fox Sorcerer '89, Moje jazdy, Hercules California Pro '92 Hercules Indiana '91

polonezGLE pisze:Marka Kettler kojarzy mi się przede wszystkim z reklamami łóżek dla solariów, które coś koło 1988 widziałem w przywiezionych z RFN katalogach Quelle. Na nich leżały uśmiechnięte blondynki bez biustonosza. To był właśnie Kettler :-P
Aha, z Kettlera interesujące jeszcze były gokarty z nożnym napędem :->
A te blondynki to po ile były w katalogu?
Lodzermensch

mekp pisze:
kapelusznik pisze:
mekp pisze:#marcinniemażony
#alewiecejrowerownizmetrow
potwierdzam - z braku kontroli drugiej osoby zaczynam mieć problemy przestrzenne:)
[/quote

#jestesarchitektem
#wymyslcos
wymyśliłem - kupuję kolejny rower