Nie wiem od czego, wiem że Profile dość szybko zmieniło mocowanie na 3 śruby i wyeliminowało problem
Hmmm no ale to do MTBcardamon pisze:była akcja wymiany mostków Stiffy od profile'a
http://www.profile-design.com/files/911 ... s_stem.pdf
Szkoda ?corrado1111 pisze:Szkoda.
No fajnie by grało z resztą.hit00r pisze:Szkoda ?corrado1111 pisze:Szkoda.
Ale czego
Może kiedyś sobie kupię XTR'a ale to nie będzie 960 bo jest jak wrzód na tyłku - nic do niej nie pasuje.
Prędzej 970 w jakimś kiepskim stanie i polereczka
To Deore nie wiele ustępuje wyższym grupom a teraz jest ładniejsze
No tak ale i tak bym ją spolerował ... wyglądała by dość podobnie do tej.corrado1111 pisze: No fajnie by grało z resztą.
No chyba że tak.hit00r pisze:No tak ale i tak bym ją spolerował ... wyglądała by dość podobnie do tej.corrado1111 pisze: No fajnie by grało z resztą.
Założę Deoracza do ramy i zobaczymy jak to wyjdzie :P - tylna przerzutka się świeci i zaciski też
Ten akurat ma jeździć a nie cieszyć oko że wszystko jest w 100% z epoki - ważne że kościec i kółka są z odpowiedniego okresumarcin74 pisze:zawal serca
nie ten dzial
3/4 Crossmaxa z epoki ;)hit00r pisze:ważne że kościec i kółka są z odpowiedniego okresu
Tyranów ? WTFmarcin74 pisze:3/4 Crossmaxa z epoki ;)hit00r pisze:ważne że kościec i kółka są z odpowiedniego okresu
przez te korbki i mostek trzeba go przeniesc do Tyranow
geometria tez fajnahit00r pisze:Ważne że dobrze jeździ
Zobacz sobie pierwsze foty - tam był poskładany zgodnie ze sztukąmarcin74 pisze:geometria tez fajnahit00r pisze:Ważne że dobrze jeździ
szkoda ze tyran ,a nie retro ...a tak malo brakuje
No ale chodzi o to że grupa jest zabytkowasuchy1704 pisze:Ze sztuką to raczej nie... Ramka pod kanty, a tam V739.... Chociaż w swojej też mam teraz pełną grupę 739...
w segmencie low budgethit00r pisze:Bywały rowery z mocowaniem na kanty a fabrycznie wyposażone w V'ki
No po wsadzeniu całej grupy XT do Erbacza pchałem tu to co mi zostało i wydaje mi się że ładne części mimo że nie wszystkie RETROcardamon pisze:mocny ulep z tego rowera
Patrzaj co znalazłem dzisiaj!Adamello pisze:Zamiennik zębatki 32T do tej korby (BCD 102) firmy Blackspire to w promocji 66$. Super korba, nie ma co :)
No właśnie nie ... przypasowałem koronkę od XT - ostatniego modelu 9 rzędowego i różnica w rozmieszczeniu otworów jest dość znaczna.Adamello pisze:102 to prawie 104, trochę podpiłujesz i takie zwykłe za 20zł podpasujesz. Co to dla Ciebie.
Bo to jest solidna francuska firma, jeszcze grubo sprzed wojny.hit00r pisze: Pytałem czy ktoś coś wie na temat produktów Stronglight'a
Wyglądają solidnie i sama firma opisuje że jest tam super hiper teflon cud miód ...