Nie rób nam tego.Hubert pisze:Tak jest jeden taki: moja możliwa obecność.Znane są już jakieś pikantne szczegóły ?
Lodzermensch
Znana jest lokalizacja -Brandysówka tradycyjnie
Na 99% zlot odbędzie się w II week czerwca czyli 12-14
Jeśli tylko sesyjka nie przyciśnie na pewno i ja się pojawię :)skolioza pisze:Znana jest lokalizacja -Brandysówka tradycyjnie
Nie ma zmiłuj, Tasiemce muszą być w komplecie.elcia3009 pisze:Jeśli tylko sesyjka nie przyciśnie na pewno i ja się pojawię :)skolioza pisze:Znana jest lokalizacja -Brandysówka tradycyjnie
Lodzermensch
No nawet nie wiem czy nie weźmiemy ze sobą nowego MTB zapaleńca.corrado1111 pisze: Nie ma zmiłuj, Tasiemce muszą być w komplecie.
Z resztą sama mu rower znalazłam
Chyba nie mówisz o Hubercie?elcia3009 pisze:No nawet nie wiem czy nie weźmiemy ze sobą nowego MTB zapaleńca.corrado1111 pisze: Nie ma zmiłuj, Tasiemce muszą być w komplecie.
Lodzermensch
Jestem do tego zdolny już uzbierałem troche na wyjazd. Z balancem zrobionym wpadne albo kumpel mi pożyczy kone po stłuczce z matizem, 3 razy spawana i to nie na spawach tylko rura pękła,ściąga w lewo, wahacz nie od tej, ultra skundlona suntourem dwupółką z naklejką foxa, na osprzęcie altus/tourney+chinolstwo i to dopiero oczy wypalaNie rób nam tego.
??? O kim mowa?No nawet nie wiem czy nie weźmiemy ze sobą nowego MTB zapaleńca.
A tak organizacyjnie to jest tam jakiś pensjonat? Jak to wygląda organizacyjnie? Na jakie przebiegi rowerem sie przygotować?
Ostatnio zmieniony 2015-02-25, 21:12 przez Hubert, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy chcesz przeżyć inaugurację jako zlotowicz dziewica.
A z takim gównem to ja bym się wstydził pokazać pod domem a co dopiero na zlocie.
A z takim gównem to ja bym się wstydził pokazać pod domem a co dopiero na zlocie.
Lodzermensch
Jezus Maria, Ty mnie nawet nie straszcorrado1111 pisze:Chyba nie mówisz o Hubercie?elcia3009 pisze:No nawet nie wiem czy nie weźmiemy ze sobą nowego MTB zapaleńca.corrado1111 pisze: Nie ma zmiłuj, Tasiemce muszą być w komplecie.
Ja tylko przypomnę, ze rozprawiamy o zlocie RetroMTB, a to zobowiązuje do stawiennictwa na maszynie zgodnej z epoką przyjętą na forum jako retro
Także Hubert, jeśli chcesz na zlot zawitać to spinaj zwieracze i do roboty - bo ani Balans z Foxem, ani wspomniana Kona się na założone kryteria nie łapią...
Także Hubert, jeśli chcesz na zlot zawitać to spinaj zwieracze i do roboty - bo ani Balans z Foxem, ani wspomniana Kona się na założone kryteria nie łapią...
A nieskundlony rockhopper 98 z magiem na czarnym lx, magiem21, mavicami d521 może być? Jeszcze okazyjnie w magury tomaci, kore i zielone miśki bym go wyposażył.
Jaja sobie robiłem koną a jak z kolegami jedziemy to sie nie przyznajemy że znamy tego z koną
Jaja sobie robiłem koną a jak z kolegami jedziemy to sie nie przyznajemy że znamy tego z koną
Mów co to jest i jakie są szanse na przeżycie.Nie wiem czy chcesz przeżyć inaugurację jako zlotowicz dziewica.
Ostatnio zmieniony 2015-02-25, 21:17 przez Hubert, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla Ciebie znikome.Hubert pisze:Jaja sobie robiłem koną a jak z kolegami jedziemy to sie nie przyznajemy że znamy tego z konąMów co to jest i jakie są szanse na przeżycie.Nie wiem czy chcesz przeżyć inaugurację jako zlotowicz dziewica.
Lodzermensch
Ale co to jest powiedz. Mnie w realu nie znasz a jestem inny niż na to forum wskazuje więc może źle oceniasz?
Hubert, skończ wywody
Przyjedziesz to się dowiesz, nie przyjedziesz to Ci ta wiedza do niczego potrzebna nie będzie
Kropka
Przyjedziesz to się dowiesz, nie przyjedziesz to Ci ta wiedza do niczego potrzebna nie będzie
Kropka
Uwierz mi że znam się na ludziach.Hubert pisze:Ale co to jest powiedz. Mnie w realu nie znasz a jestem inny niż na to forum wskazuje więc może źle oceniasz?
Lodzermensch
Coś czułam, że żaden temat nie zostanie ominięty przez H.
A co do Zlotu, to Corri i Skolioza mają rację, w dodatku sprzęt też musi być na miejscu.
A co do Zlotu, to Corri i Skolioza mają rację, w dodatku sprzęt też musi być na miejscu.
Ja tylko chciałem sie dowiedzieć czy po tym mam szanse w całości wrócić.Hubert, skończ wywody
Kropka
Jak to będzie alkochińczyk czy inna tego typu zabawa to odpadam.
Obrażasz trenera Corriego i innych zlotowiczów. Nie musisz się pojawiać, bez ciebie będzie równie świetnie.Hubert pisze: Jak to będzie alkochińczyk czy inna tego typu zabawa to odpadam.
Hubert, gorzej.Na zlocie są dziewczyny, żywe w dodatku.Hubert pisze:Ja tylko chciałem sie dowiedzieć czy po tym mam szanse w całości wrócić.Hubert, skończ wywody
Kropka
Jak to będzie alkochińczyk czy inna tego typu zabawa to odpadam.
Może weź ze dwóch trenerów od podrywu.Tylko oni też muszą mieć retro rowery.
Lodzermensch
Haha, już to widzę :Dcorrado1111 pisze: Hubert, gorzej.Na zlocie są dziewczyny, żywe w dodatku.
Może weź ze dwóch trenerów od podrywu.Tylko oni też muszą mieć retro rowery.
Spoko jeszcze w alko warcaby grałem
jezu, nie mogę, musiałem.
Za offtop przepraszam.
A tak serio to jak kwestia dojazdu i noclegu?
Jade jade i jade (joke). Jak sie zepne to ze swoją przyjade?Hubert, gorzej.Na zlocie są dziewczyny, żywe w dodatku.
Ile za pokój dwójke?(znaczy dwuosobowy z jednym łóżkiem bo w poznaniu jest dopłata 90zl za takie cos)
Ostatnio zmieniony 2015-02-25, 21:37 przez Hubert, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem co to jest alkochińczyk (i chyba wiedzieć nie chcę), ale zapewniam Cię Hubercie, ze zlot to nie kolonijne zabawy małolatów, tylko spotkanie dorosłych (niekoniecznie wiekiem) ludzi z pasją
I tą mądrą pointą zakończmy offtopy.Hubert pomyśl czy ogarniesz taki klimat, wiesz, nie gramy w RPG itd.skolioza pisze:Nie wiem co to jest alkochińczyk (i chyba wiedzieć nie chcę), ale zapewniam Cię Hubercie, ze zlot to nie kolonijne zabawy małolatów, tylko spotkanie dorosłych (niekoniecznie wiekiem) ludzi z pasją
Lodzermensch
Na prawdę nie interesuje mnie w co grałeś, a w co nie.Hubert pisze:Spoko jeszcze w alko warcaby grałem
Widać, że chyba nie rozumiesz idei zlotu.
A jeśli już ktoś sobie dziabie, to nie bawi się w kretyńskie gry tego typu.
Edit - bez odbioru. Ojciec dyrektor wyczerpał temat.