Kabel bezprzewodowy
#1Znalazłem na strychu kabel bezprzewodowy Euro.Ma 3 metry, da się go jakoś przedłużyć na minimum 5 m?
Lodzermensch
Moderator:corrado
Ty się znasz w ogóle?Pewnie pijany jesteś, pijesz i się czepiasz.suchy1704 pisze:A może to Azotek Krzemu jest?
Ja dzisiaj też jeszcze polutowałem 100ml brązu z wczoraj.suchy1704 pisze: fakt zaciąga brązem
A jak mam męskie tylko?Adamello pisze:Tak jeszcze w kwestii kabla - Tniesz w połowie. Dokładasz długie, przynajmniej dwumetrowe, sznurówki z damskich kozaków i wiążesz z tymi kawałkami kabla. Przedłużony będzie na bank, ale czy działający to już trudno stwierdzić.
To zadziała ale musisz pomalować azotkiem krzemu, czyli na czarno.corrado1111 pisze:
A jak mam męskie tylko?
Chyba się nie znasz, ogarnij się.Adamello pisze:To zadziała ale musisz pomalować azotkiem krzemu, czyli na czarno.corrado1111 pisze:
A jak mam męskie tylko?
Wiem, wiem, po pijaku straszne głupoty wypisuję:)mekp pisze:22 posty w jakieś 30min z czego jeden merytoryczny
Nie jest pokryty tlenkiem, nie chcę oszukiwać.mekp pisze:Weź chuchnij w monitor to sprawdzę czy jeszcze możesz piasać
Bo nie były z NRD.polonezGLE pisze:A ja wlasnie ożywiłem pamiętającą towarzysza Gomułkę NRDowską lokomotywkê w mojej ulubionej skali H0. Tylko zdziwiony jestem, nie bylo w niej ceramicznych kulek, a w skladakach byly, to jak ??
Yves juz nie ma ich, wypalił je wszystkie w zeszłym roku.polonezGLE pisze:Aha, z enerde to zegarki Ruhla i radyjka RFT, sorry. W sumie skladaki w Bydzi robili, moze Yves ma wiadro kulek i poratuje kolege od ceramiki.