Takim hasłem Tarnów się reklamuje. Ale nie dotyczy to samego miasta ale obszaru o średnicy kilkudziesięciu kilometrów, w obrębie którego znajduje się Tarnów:zimny pisze:no tak, w sumie Tarnow to przeciez polski biegun ciepla jak niektorzy mawiaja
http://wiadomosci.onet.pl/krakow/polski ... lsce/zp1be
Ale wichura! Ale do lasu nie ma się co pchać bo syf (przynajmniej u mnie) nieziemski.
Pozostaje szoska w przełajowym wydaniu...
[center]
[/center]
Pozostaje szoska w przełajowym wydaniu...
[center]
[/center]
Adamello,
to jest ten Twój przełaj na chińskiej ramie?
Mógłbyś przybliżyć specyfikacje tego roweru?
Z daleka widać że chińczyk, nawet się sztyca wygięła:)stephen pisze:Adamello,
Lodzermensch
Rama 57cm. Koła 28", opony 33mm. 2 przerzutki. Hamulce na piastach. Baranek, czarna owijka. Aaaa - no i pedały zatrzaskowe.
Pełna specyfikacja.Adamello pisze:Rama 57cm. Koła 28", opony 33mm. 2 przerzutki. Hamulce na piastach. Baranek, czarna owijka. Aaaa - no i pedały zatrzaskowe.
Lodzermensch
u mnie tez pizgalo front goni frontAdamello pisze:Ale wichura!
dzisiaj prawie na lekko
a jeszcze tydzien temu zima
............................................................................................................................................................
Adam zadbaj o zdrowie zainwestuj w blotniki
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
na pomorzu jest taki dramat z pogodą ostatnio że lepiej nosa z domu nie wystawiać, piździ tak że można w miejscu niemal iść nie pamietam kiedy na rowerze byłem
Nieno ,niesamowite! Jest jak mówiłeś .. ale jajamarcin74 pisze:u mnie tez pizgalo front goni frontAdamello pisze:Ale wichura!
dzisiaj prawie na lekko
[url=https://lh5.googleusercontent.com/-Z2Zw ... width="300]Obrazek[/URL]
Pogoda dziś sprawiła w Małopolsce niezłego psikusa - rano słonko ładna pogoda a po południu śnieżyca i zawierucha taka że 20km odcinek ze spaceru do domu wracaliśmy autem prawie godzinę...
Od wieków wiadomo że Citroeny się psują, mieszkam koło ich salonu:)skolioza pisze:Pogoda dziś sprawiła w Małopolsce niezłego psikusa - rano słonko ładna pogoda a po południu śnieżyca i zawierucha taka że 20km odcinek ze spaceru do domu wracaliśmy autem prawie godzinę...
Lodzermensch
A reszta rodziny jakie ma auta?Opowiedz nam bo my ciekawi.Hubert pisze:Cytryny, renówki, peugeoty to nie są złe auta wbrew panującej opini ojciec ma xsare i jakoś sie nie psuje.
Lodzermensch
Nie dzięki, Tata nie miał samochodu a Mamę woził niski Wujek rowerem.Hubert pisze:A ty? Xedos6 wcześniej compact i co jeszcze?
Chodź w shoutboxie pogadamy. Opowiem.
Lodzermensch
Stary ma xsare 2 kombi, mama thalie, ja dorywczo mam samochod kuzyn xedos 6 drugi audi a3 ciotka fieste, wujek mial audi 80 (nie ten niski on sie mpk i rowerami wozi a od tego sezony dzieki mnie bedzie sie specem wozic) nic ciekawego same nudne auta. Ale ciotka z łodzi (tak z łodzi ale jej osobiscie nie znam) ma cos lepszego i ostatnio kolo ikei miala stluczke i 30kola naprawa. Same nudy i nie ma o czym gadac.
Zaraz będzie warn, znów napierdzielasz bez pomyślunku.Fakt że Cię podkręcam ale się ogarnij.
Lodzermensch
Tylko odpowiadałem.Hubert pisze:Ok koniec ale patrz co mi zrobiłeś w watku o oringu do indy.
Lodzermensch
Tylko odpowiadałem.Jak Ty.Hubert pisze:Ok koniec ale patrz co mi zrobiłeś w watku o oringu do indy.
Lodzermensch
Za to ja z moim 6,5 letnim dzieckiem wybraliśmy sie w góry. Wyszliśmy 2 godziny pózniej niż plan zakładał skutkiem czego po pół godzinie drogi zapadł zmrok. wichura, śnieżyca, śnieg po kolana miejscami. Zdecydowałem ze zawracały na co córka w płacz ze ona chce iść dalej. No i doszliśmy po kolejnych 2,5 godziny Normalnie w szoku jestem jakie mam dzielne dziecko. Jakaś pani zrobiła nam zdjęcie pod schroniskiem, wyglądamy jak 2 bałwanki. Wkleje jak wrócimy
Żeby Ci opieka dziecka nie zabrała że wyrodny Tatuś jesteś:)Gerwazy pisze:Za to ja z moim 6,5 letnim dzieckiem wybraliśmy sie w góry. Wyszliśmy 2 godziny pózniej niż plan zakładał skutkiem czego po pół godzinie drogi zapadł zmrok. wichura, śnieżyca, śnieg po kolana miejscami. Zdecydowałem ze zawracały na co córka w płacz ze ona chce iść dalej. No i doszliśmy po kolejnych 2,5 godziny Normalnie w szoku jestem jakie mam dzielne dziecko. Jakaś pani zrobiła nam zdjęcie pod schroniskiem, wyglądamy jak 2 bałwanki. Wkleje jak wrócimy
Lodzermensch
dzisiaj taka zawierucha ?!?!?Gerwazy pisze:Za to ja z moim 6,5 letnim dzieckiem wybraliśmy sie w góry. Wyszliśmy 2 godziny pózniej niż plan zakładał skutkiem czego po pół godzinie drogi zapadł zmrok. wichura, śnieżyca, śnieg po kolana miejscami
u mnie sloneczko jeszcze ladniejsze niz wczoraj
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5