Nie widzę tu sportowego roweru po prostu, tylko takie lekko stuningowane ATB.
I niestety obawiam się że winowajcą jest rama - jakby oderwana od reszty, krótka i z płaskimi kątami.

No to pojechałeś, chcesz mieć najazd Wikingów w Sycowie?Adamello pisze:A ja powiem co mi na sercu leży bez ściemy - wszystkie części osobno bardzo ładne, topowe, wyszukane... ale brak mi tu pazura jakiegoś.
I niestety obawiam się że winowajcą jest rama - jakby oderwana od reszty, krótka i z płaskimi kątami.
mialem cie za eksperta ..do dzisiajI niestety obawiam się że winowajcą jest rama - jakby oderwana od reszty, krótka i z płaskimi kątami.
bys sie zdziwilcorrado1111 pisze:Plus Żonka w toplesie.
No wiem że jest Dżaga więc chcę obejrzeć:)marcin74 pisze:bys sie zdziwilcorrado1111 pisze:Plus Żonka w toplesie.![]()
![]()
![]()
![]()
skevoo ..dobry pomysl
zgadzam sie , ale myśle że raczej mostek , niższy kąt dodałby agresji...ale jak na ściane może być ....Adamello pisze:A ja powiem co mi na sercu leży bez ściemy - wszystkie części osobno bardzo ładne, topowe, wyszukane... ale brak mi tu pazura jakiegoś.
Dokładnie. Piotr dobrze gada.Piotr pisze:ale myśle że raczej mostek , niższy kąt dodałby agresji...
tu sie zgadzamPiotr pisze:ale myśle że raczej mostek , niższy kąt dodałby agresji
casamiPiotr pisze:casy casami ale ma być tak jak my chcemy !
"wyglada na 93-94.jest troche starszy "Adamello pisze:Ten osprzęt jest bardzo futurystyczny. Wygląda na 93-94. Jest troche starszy. Za to rama jest 89 a wygląda na 85. Nie pasi choćby z tego powodu.
Ja bym tu widział ramę z lat jak osprzęt albo nawet nowszą. Nawet LOOKa z lat 91-94. Miało by to racingowy look. A tak to rower na ściane.... bo ja wiem? .................Do kotłowni???..... Do szopy??
Nadal fantazjujesz a w takim wypadku ciezko bedzie rozmawiac o faktachAdamello pisze: Po prostu wygląda na starszą (pomijając ten slopping) - te zdobienia, mufki, jakeś cuda-wianki niczym shimano arabesque itp
Nie znam się za bardzo na starych rowerach, ale co w roku 1990-1991 nie było długich, sportowych ram, o niskiej (niższej) podsiodłówce? Na bank
OJ Wloszki to ty mi nie obrazajAdamello pisze:Od "włoszki" począwszy zaczyna coś się staczać