Już jest .....
Pewnie sie przejedziemy gdzieś jutro czyli w poniedziałek , ktoś chętny na spotkanie ?? i jazde??miła lekką i przyjemną ?
We wtorek rano. Po południu wracam.
dziś ustawiamy sie z majorem na nocną.
Tak ok. 21-22, z Zielonek.
dziś ustawiamy sie z majorem na nocną.
Tak ok. 21-22, z Zielonek.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
jedziemy jutro z rana ok 8.30 pod moim serwisem odjazd.
Trasa lekka i przyjemna, szuterki, lasy , pola , Tenczynek, zamek i powrotka jakoś , ja przłęjake biore
Trasa lekka i przyjemna, szuterki, lasy , pola , Tenczynek, zamek i powrotka jakoś , ja przłęjake biore
no i fotki , pare ... najsympatyczniejsza "parka " wycieczkowa .....
ciagnie .........
bohaterowie na przerwie ...
Taaaaaka ryba nam przebiegła przez trase......
Okazało sie ze spotykamy sie juz ktoryś tam raz co roku, mamy jakąś juz tradycje , zapraszamy chetnych dokładnie za rok o tej samej dacie .
Trasy są projektowane jako w miare lekkie i przyjemne terenowo , jak widać z mapy , coś z podjazdów, coś z lasów , jakiś kebeab po drodze i piekna pogoda .
ciagnie .........
bohaterowie na przerwie ...
Taaaaaka ryba nam przebiegła przez trase......
Okazało sie ze spotykamy sie juz ktoryś tam raz co roku, mamy jakąś juz tradycje , zapraszamy chetnych dokładnie za rok o tej samej dacie .
Trasy są projektowane jako w miare lekkie i przyjemne terenowo , jak widać z mapy , coś z podjazdów, coś z lasów , jakiś kebeab po drodze i piekna pogoda .
Piotrze a gdzie twój przełaj podczas jazdy? Widze że mocujesz rzeczy na sztycy na styl Ritcheya.
Fajnie mieliście.
Fajnie mieliście.
a widzisz gdzies tu helikopter abo goscia na quadzie ??? sie jeździ a nie stoi ......zapraszam Cie za rok, będziesz nas filmował
Dziękuje a dziś zrobiłem w końcu główny rower na tip-top (łańcuch, linki,nowe retro xt manetki i fd, crud catcher, serwis piasty, sterów,porawiona linia łańcucha, wosk na rame i rower do ramy rozebrany- 1950g z miskami sterów) więc będzie jazda bo 2 tyg stał jak trup i w końcu mam jeżdzący rower.
Fajnie było -dzięki za jazdę.
Powtórka pewnie wiosną.
Powtórka pewnie wiosną.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/