Misiek, to Zwierzak napisał że zabiera nam Miśka więc do niego miej pretensje ja tylko napisałem że skoro zabiera to niech idzie do innej piaskownicy bo lekko to dziecinny tekst.Misiek76 pisze:Nie zabrał bo niczyją własnością nie jestem, choć po tekstach typu... "zabieraj i Miśka i szpadelek" mam ochotę sam podziękować za wizytę tutaj. Tekst ponoć na poziomie postów Zwierzaka jaki niestety mam tylko możliwość ocenić po waszych wypowiedziach.snack pisze:no i nie zdążyłem przeczytać wypowiedzi zwierzaka, wykasował
krótka kariera... i miśka nam zabrał...
Obrazek
Wiedza wiedzą, ale jak się komuś wypomina brak kultury to może trzeba chociaż czasami spojrzeć w lustro czy aby nie oceniamy innych swoją mairą... tyle w temacie. I tak jako twórca wątku dziękując za przekazaną wiedzę i spostrzeżenia uważam go za wyczerpany i zamknięty. Pewnie będę jeszcze pisał, ale już tylko w sprawach merytorycznych
Misiek76
Trafiliście na forum gdzie liczy się dobry smak i fachowość.Wszystko do wszystkiego można założyć ale nie wszystko pasuje i nie wszystko wygląda dobrze.
Padły dobre rady które nie trafiły na podatny grunt a wręcz przeciwnie.
To tyle ode mnie, koniec off topu.