Jakie tam pierdolamento, ramka będzie śmigała jeszcze tylko zaprawki do zrobienia.
Wybrzydzania nie będzie bo tylko linki sztyca siodło do kupiena. Jeszcze tylko znajde manetki ,korbe,rd czarny lx i bedzie jazda.
A będzie tak:
Napęd czarny lx 8s
Hample czerwone dx
Mag 21 czerwony
Koła d521 czarny lx

Przy okazji trafiły sie manetki xt i fd m739 z tego trupka.

Fosol i boll? Sztrucla z Reichu robisz czy rower? W mieszkaniu się tym bawisz ? Szacun, chociaż współczuję domownikom :lol: Mam kilka stalówek znacznie starszych od tego Speca i jakoś nie widzę sensu aż takiego czary mary. Ja jednak bym do wnętrza rurek nie lał wody...
Dawes Fat Chance '91, Wheeler 5500 '91, Cilo Vasella '91, Anlen Invert '90, Winora góraloszosówka '90, Bianchi Superlug470 '96/99, Muddy Fox Sorcerer '89, Moje jazdy, Hercules California Pro '92 Hercules Indiana '91

Heh technologie niczym z warsztatu pana władzia ciesz sie że zainwestowałem w tego bolla bo słyszałem o wlewaniu oleju zamiast niego. W mieszkaniu nie tylko na klatce. Wody nie bałem sie wlać skoro w ramie latała kupa zaschnietego błota i śmieci i woda nieraz tam zawitała więc obaw nie było a po płukaniu rama stała noc na kaloryferze. Niestety jak to jest mtb i z uk potem naprawiany po polsku to są powody aby zrobić czary mary. Domownicy wywalają mnie na klatke a niezadowoleni są jak myje jakiś szpej cifem w umywalce.