Przedstawie tu mojego mtb GALERIA '
Dokładniejszy opis już niedługo
Re: Kenboo M60
#3Wydaje mi się że to nie jest MTB, nie myślę żeby ten, kto wie może nawet całkiem sprawny środek do przemieszczania się znalazł uznanie na forum retroMTBTramwajarzPL pisze:Przedstawie tu mojego mtb
Nie dziw się temu, to forum ludzi z pasją do rowerów, dbających o każdy szczegół czy to w nowym czy starym sprzęcie.TramwajarzPL pisze:Dobrze ,skoro ten rower tu nie pasuje to usuńcie temat,najwyraźniej mój rower tu nie pasuje
A pokazałeś miks dość radykalny jak na gusta tego forum więc odpowiedź jest taka a nie inna.
Lodzermensch
Niestety rama się łamała i musiałem coś nowego ulepić,przepraszam za wygląd roweru ale to dopiero początekLukasz pisze:TramwajarzPL, Mam pytanie o Twoj drugi rower Ranger DH uzywasz go do DH ?
Jak nie chcesz to komentować to tego nie rób,widzę że mój rower tu nie pasuje,trudnolukas pisze:Ale faaajny.
Nie pasuje bo robisz sobie jaja tym czymś to nie ten dział i w ogóle co to jest??
Proszę reszte o nie karmienie trolla.
Ja sobie jaja?To raczej wy ze mnie,nie możecie zrozumieć że taki rowerem tez można jeździć,ale ok widzę jak mnie z trollem kojarzycie to pozdrawiam
Romet Turing Luxus,ZZR 1968 ,Kenboo M60,Fila Tulliride
Rower ,nie widać?Hubert pisze:Nie pasuje bo robisz sobie jaja tym czymś to nie ten dział i w ogóle co to jest??
TramwajarzPL pisze:Rower ,nie widać?Hubert pisze:Nie pasuje bo robisz sobie jaja tym czymś to nie ten dział i w ogóle co to jest??
Lodzermensch
spokojnie, bez nerwów, na dobry początek zmień widelec, chociażby na sztywny, rowerek będzie miał ręce i nogi, teraz trochę wygląda jakby go profesor Chazan nie chciał wyskrobaćTramwajarzPL pisze:Ja sobie jaja?To raczej wy ze mnie,nie możecie zrozumieć że taki rowerem tez można jeździć,ale ok widzę jak mnie z trollem kojarzycie to pozdrawiam
koledzy sie troche podśmiechują, ale jak bedziesz miał dobre intencje to Ci pomożemy
Panowie nie robcie bydla
To ze rower nie trafia w wasz gust nie znaczy ze mozecie sobie pojezdzic po wlascicielu! Konstruktywna krytyka sugestie -ok Poziom onetu zdecydowanie nie!
To ze rower nie trafia w wasz gust nie znaczy ze mozecie sobie pojezdzic po wlascicielu! Konstruktywna krytyka sugestie -ok Poziom onetu zdecydowanie nie!
Napisałem że chce założyć chromowany sztywny widelec,aby dopełnić wygląd singla ,,jakaś prosta chromowana kierownica z mostkiem i powinno być ok,bynajmniej ja tak myślę
Przepraszam ja myślałem że dla jaj go pokazujesz nam. Ja sam od czasu do czasu jeżdżę na Wigry3 i jubilacie. Nie wiedziałem że nim jeździsz bo jak jeździsz to rower po bułki na działce jak znalazł.
Jak ten rst ma w miarę uszczelki to ja bym go może zostawił i zrobił kapel olejową.
Jak ten rst ma w miarę uszczelki to ja bym go może zostawił i zrobił kapel olejową.
Moja wina ze kiedyś wlałem do niego oleju żeby płynniej chodzi,teraz chce wymienić elastometry na sprężyny od motoroweru Simson
Jak chcesz wsadzić sprężyny to włóż w środek nich kawałek gumy nie na całej długości, chodzi w tym o tłumienie. Jak masz ok elastomery to bym przy nich został. Olej to polecam pilarol z orlenu tani i bezpieczny dla gumy i elasto. Do łańcucha też się świetnie nadaje.
http://i.imgur.com/8erynf6.jpg http://i.imgur.com/ajrgSwW.jpg http://i.imgur.com/fC35urJ.jpg
Jak narazie tak to wygląda,sprężyny założone zamiast gum,w drodze jest Shimano RS,na zimę ,chce skompletować jakiś fajny osprzęt szosowy do tego
Jak narazie tak to wygląda,sprężyny założone zamiast gum,w drodze jest Shimano RS,na zimę ,chce skompletować jakiś fajny osprzęt szosowy do tego
jaja jak beretyTramwajarzPL pisze:na zimę ,chce skompletować jakiś fajny osprzęt szosowy do tego
chociaż tą sztycę odwróc...
2 póły i sztywna rama przywodzi mi na myśl na prawdę dawne czasy, jak wiarę masowo pociągnęło do dh, tylko że ram odpowiednich nie było w zasięgu....
Przy takim rozwiązaniu kontroluj okolice główki - 2 półki lubiły powodować pęknięcia w okolicy, zwłaszcza gdy rama pod taki widelec nie była projektowana i odpowiednio powzmacniana
Przy takim rozwiązaniu kontroluj okolice główki - 2 półki lubiły powodować pęknięcia w okolicy, zwłaszcza gdy rama pod taki widelec nie była projektowana i odpowiednio powzmacniana
SS,myślałem nad OK,na joytechu lub modusie