Dla fanów Authora

OK, widzę że przybywa nam miłośników ram czeskiej produkcji

Zatem przedstawiam kilka skanów najbardziej klasycznego bądź co bądź i bardzo ładnego IMO modelu -Sectora (najwyższy model na ramie cr-mo)

1996
świeżo ze sklepu w teren, specyfikacja jak z katalogu (Quadra 21R, mostek, kiera, sztyca Tranz-X, canti Tektro, reszta osprzętu LX)

Obrazek

1997
wersja z pięknym prostym sztywnym sztućcem (wersja Shock nie pamiętam niestety co miała z przodu...)

Obrazek

1998
obie (sztywna i Shock) wersje i przybliżenie kilku detali

Obrazek

i bonus: na okładce katalogu '98 autograf Darka Gila* jeżdżącego wtedy w barwach Authora

Obrazek

* Dariusz Gil jako jedyny bodaj Polak ścigał się w 96 lub 97 roku w MŚ XC sponsorowanych przez Grundiga Był także zawodnikiem kadry Polski (ale to już chyba od 99 kiedy kadra była sponsorowana przez Hawka)
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

Iras, sprawdź bardzo Cię proszę czy jest w Twoim katalogu Sector Ja z 95 mam tylko broszurę, są co prawda wysokie modele, ale Sectora nie ma Pytanie czy do broszurki trafiła niepełna kolekcja, czy narodziny tego zacnego modelu były w 96 (bo ramę sądząc po fotach które onegdaj podrzuciłeś masz 96 BTW jak tam odbudowa?)
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

skolioza pisze:Iras, sprawdź bardzo Cię proszę czy jest w Twoim katalogu Sector Ja z 95 mam tylko broszurę, są co prawda wysokie modele, ale Sectora nie ma Pytanie czy do broszurki trafiła niepełna kolekcja, czy narodziny tego zacnego modelu były w 96 (bo ramę sądząc po fotach które onegdaj podrzuciłeś masz 96 BTW jak tam odbudowa?)
kurde teraz skołowany jestem co do katalogu, a mam go w starym miejscu zamieszkania i nie mam możliwości aby "od ręki" zajrzeć, a odbudowa nie idzie tak jakbym chciał, sam wiesz że na aukcjach przeważnie same padaki sprzedają a nie mam zamiaru bulić fortuny za byle co tym bardziej że mam 3 rowery "na utrzymaniu" ciągle jeżdżące :)