Pancerz linki biały - który ?
#1Jak w temacie. Który dostępny na Allegro będzie najlepszy ? Clarks, Alhonga czy jakiś inny polecicie ? Chodzi o to, żeby jak najdłużej był biały
W sumie to potrzebuję dwóch kawałków 15 cm na próbę. Nie chcę w to inwestować za dużo. Założę temat w giełdzie, może ktoś ma jakieś ochłapy ;)skolioza pisze:jak do retro to szukaj shimano
Co prawda potrzebny mi przerzutkowy 2 x po 15 cm, ale hamulcowy 13 cm jak masz to chętnie ;)Adamello pisze:Mam takie retro Shimano SIS SP białe jakby co, cięte w kawałkach, z zakończeniami. Przerzutkowe 5mm.
Adamello pisze:No przecież napisałem że przezutkowe tylko że 5mm - one takie były nietypowe. Hamulec na tym chodzi ciasno.
6 zł za metr pancerza firmy "Krzak" ???Piotr pisze:szkoda że nie zapytałeś na telefon,. mam na metry białego pancerza sporo i hamulec i przerzutka , zazwyczaj są to Bardine, dobre pancerze
6 zł to dużo za metr pancerza?Dezent pisze:6 zł za metr pancerza firmy "Krzak" ???
Za ten biały co mam w Diamondzie dawałem 7 zł za 0,5m.Tommy pisze:6 zł to dużo za metr pancerza?Dezent pisze:6 zł za metr pancerza firmy "Krzak" ???
Diamondback Made In KrzackPiotr pisze:Sam jesteś "Krzak " dla shimano robi firma " Krzak i spółka " niestety