W planach mam złożenie mojego pierwszego Retro bika, na oku mam rower Univega Alpina 602 z amortyzatorem RS. Czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym modelu z tego co się dowiedziałem jest z 95-96 roku.
Z góry wielkie dzięki.
Siemka! Zerknąłem do Googli i z tego co tam widziałem to roczniki które wskazałeś były na sztywnym widelcu więc może Twoja jest nieco młodsza?
Ogólnie to fajny model z tego co widzę w necie. Geometria ramy bardzo fajna, nawet przy tym nietypowym kształcie tylnego trójkąta. Ciekawy rower.
A jakie masz plany co do roweru? Ma być katalogowy czy własna wizja? Jeżeli własna to w którym kierunku idzie?
Ogólnie to fajny model z tego co widzę w necie. Geometria ramy bardzo fajna, nawet przy tym nietypowym kształcie tylnego trójkąta. Ciekawy rower.
A jakie masz plany co do roweru? Ma być katalogowy czy własna wizja? Jeżeli własna to w którym kierunku idzie?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Rower będzie robiony na katalogowy ( 100% org.) W piątek albo w sobotę odbieram rower więc wszystko się okaże w week co do stanu i dokładnej wizji.
Też poszperałem i znalazłem takie info http://kansascity.craigslist.org/bik/4440056789.html to jest dokładnie ten rower który zamierzam kupić.
Quadra to faktycznie wskazanie na roczniki 95-6 jak pamiętam - może były wersje sztywne i shock, wtedy to dość modne było...