W planach mam złożenie mojego pierwszego Retro bika, na oku mam rower Univega Alpina 602 z amortyzatorem RS. Czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym modelu z tego co się dowiedziałem jest z 95-96 roku.
Z góry wielkie dzięki.
Siemka! Zerknąłem do Googli i z tego co tam widziałem to roczniki które wskazałeś były na sztywnym widelcu więc może Twoja jest nieco młodsza?
Ogólnie to fajny model z tego co widzę w necie. Geometria ramy bardzo fajna, nawet przy tym nietypowym kształcie tylnego trójkąta. Ciekawy rower.
A jakie masz plany co do roweru? Ma być katalogowy czy własna wizja? Jeżeli własna to w którym kierunku idzie?
Ogólnie to fajny model z tego co widzę w necie. Geometria ramy bardzo fajna, nawet przy tym nietypowym kształcie tylnego trójkąta. Ciekawy rower.
A jakie masz plany co do roweru? Ma być katalogowy czy własna wizja? Jeżeli własna to w którym kierunku idzie?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Rower będzie robiony na katalogowy ( 100% org.) W piątek albo w sobotę odbieram rower więc wszystko się okaże w week co do stanu i dokładnej wizji.
Też poszperałem i znalazłem takie info http://kansascity.craigslist.org/bik/4440056789.html to jest dokładnie ten rower który zamierzam kupić.
Quadra to faktycznie wskazanie na roczniki 95-6 jak pamiętam - może były wersje sztywne i shock, wtedy to dość modne było...