Chciałem się pochwalić swoim Sunnem, wideł to RS mag 21, niestety gdy go kupiłem miał tylko dwie naklejki (tą z info o rurkach i osłon łańcucha). Na koła proszę nie zwracać uwagi bo leżą przód parallax, tył to samo tylko do wyczyszczenia i kasety brak ;)
W planach też są Canti STX :)
Oceniajcie jak wyszło ;)
PS. Gdyby ktoś miał dostęp do naklejek na ramę i wideł to byłbym wdzięczny :D
zdjęcia
lukas a co by Ci się w nim widziało? :D
a korba to STX i dlatego canti STX wchodzą :)
tylko manetki to nie STX, gdzieś kiedyś w garażu miałem klamkomanetki XTR 3x8 ale nie mogę ich znaleźć :/
a korba to STX i dlatego canti STX wchodzą :)
tylko manetki to nie STX, gdzieś kiedyś w garażu miałem klamkomanetki XTR 3x8 ale nie mogę ich znaleźć :/
To co w katalogu. A jeśli nie, to m560 i wideł marcoka albo jakiś sztywny.fsowaf pisze:lukas a co by Ci się w nim widziało? :D
/// 4x Specialized /// ;)
To jedyne co udało mi się znaleźć z katalogu, wygląda na to samo tylko z damperem, a wideł to chyba ten sam RS :)
Prawdę mówiąc o sztywnym widelcu myślałem a RS do Diamonda wrzucę :Dlukas pisze:To co w katalogu. A jeśli nie, to m560 i wideł marcoka albo jakiś sztywny.fsowaf pisze:lukas a co by Ci się w nim widziało? :D
nie ma co się stx'a czepiać fajna grupa.
z prostą kierą by lepiej wyglądał
nie chcesz sobie tych HSów zostawić? z stxowymi cantami więcej upierdliwości doznasz, no chyba, że to nie jest rower do jeżdżenia..
chyba nie mam tyle wyobraźni. z tymi oponami to wygląda przerażająco. Jak MAG działa to po co go zastępować, naklejki se dorobiszNa koła proszę nie zwracać uwagi
z prostą kierą by lepiej wyglądał
nie chcesz sobie tych HSów zostawić? z stxowymi cantami więcej upierdliwości doznasz, no chyba, że to nie jest rower do jeżdżenia..
Ładnie zaszalałeś z tym rowerem 

'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Prosta kierownica będzie BRUTE, tylko razem z rogami chce ją ząłożyć a rogów nadal nie kupiłem :P
HS'ki są naprawdę świetne ale STX canti były oryginalnie (chyba bo jednoznacznie nie stwierdziłem nawet jaki t rok i model) i hamują przyzwoicie przy normalnym jeżdżeniu po bułki :)
HS'ki są naprawdę świetne ale STX canti były oryginalnie (chyba bo jednoznacznie nie stwierdziłem nawet jaki t rok i model) i hamują przyzwoicie przy normalnym jeżdżeniu po bułki :)
Mnie stxy z powodzeniem potrafiły wyhamować w czasie zjazdów z nie jednej górki w Beskidach i to jeszcze w ubiegłym roku a Ty z bułkami wyjeżdżasz ;)
/// 4x Specialized /// ;)
wybacz, poprostu przy hskach są słabe :P
a swoją drogą mam już manetki gripshift takie jak w katalogu 3x8 i piaste :D
a swoją drogą mam już manetki gripshift takie jak w katalogu 3x8 i piaste :D
One do wszystkiego pasują
Super opony.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
mam prosbe..... wez mi 6 sztuk.....kase oddam w poniedzialekcardamon pisze:jak tak chwalicie miśki to chyba pojade do sklepu w poniedziałek i kupie sobie 2 sztuki :)
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
cardamon pisze:ja nie żartowałem ;)
ze niby co ???? zielone miski w spozywczakach
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
To takie pytanie - miśki są super bo mają super trakcję, o niebo lepszą od jakiegoś dobrego modelu Conti czy powiedzmy Panaracera? Czy dlatego że super wyglądają?
tommyride.bloog.pl
moim zdaniem ciężko o trakcji mówić przy semislicku - choć JetS-em byłem na prawdę miło zaskoczony
Zielone miśki dobrze wyglądają, gładko się toczą - trzeba uważać jednak na boki (dłuższa jazda na niedopompowanej oponie może zakończyć jej żywot)
Zielone miśki dobrze wyglądają, gładko się toczą - trzeba uważać jednak na boki (dłuższa jazda na niedopompowanej oponie może zakończyć jej żywot)
Nie gadajcie, że bardziej interesuje Was wygląd gumy od jej właściwości?! Przecież to niezdrowe!;)
tommyride.bloog.pl
no ale o jakich właściwościach (terenowych, bo tak postrzegam opony do MTB) poza oporami toczenia chcesz pisać przy gumie na środku łysej jak globus?
Gdybyś zapytał o stricte terenowego Wildgrippera argumentacja na pewno byłaby inna (bo tu w zależności od modelu właściwości faktycznie są różne) - w przypadku łysola pozostaje wygląd i niskie opory toczenia w łatwym terenie W błocie, na mokrej ziemi, skale ta opona nie ma się czym zaczepić
Gdybyś zapytał o stricte terenowego Wildgrippera argumentacja na pewno byłaby inna (bo tu w zależności od modelu właściwości faktycznie są różne) - w przypadku łysola pozostaje wygląd i niskie opory toczenia w łatwym terenie W błocie, na mokrej ziemi, skale ta opona nie ma się czym zaczepić
Ja na tych którymi się wszyscy brzydzili (chodzi o schwalbe 1.10 z mojego sunna) śmigałem w lesie i dałem radę więc wild gripperki sprint dadzą radę na moje jazdki zwłaszcza, że jakieś 80% mojej jazdy to miasto i asfalt.skolioza pisze:no ale o jakich właściwościach (terenowych, bo tak postrzegam opony do MTB) poza oporami toczenia chcesz pisać przy gumie na środku łysej jak globus?
Mam jeszcze jednego wildgripper lite S zielonego i musze upolować coś do pary :D
Takie pytanie: próbował już kiedyś ktoś tego?
koła 28 w moim sunnie, zmieściły się, a nawet szosowe hamulce by obleciały :D
PS. Nie zamierzam tak zostawić, założyłem tak na chwile tylko z ciekawości :P
koła 28 w moim sunnie, zmieściły się, a nawet szosowe hamulce by obleciały :D
PS. Nie zamierzam tak zostawić, założyłem tak na chwile tylko z ciekawości :P