Dzień dobry szanowni retromaniacy.
W planach mam budowę wymarzonego drink-bike a sam że sobie nie poradzę to jestem :)
Tak do końca retro nie będzie, retro części zmodyfikuję. Z resztą sami się kiedyś przekonacie.
Pozdrawiam
Marcin
marsman pisze:drink-bike
zostajesz oddelegowany do grupy łódzkiej, selekcjoner Corrado na pewno właściwie Tobą pokieruje
Witaj
Witamy! Mam nadzieję, że masz mocną głowę bo z Łodzią nie ma żartów
Treningi mogą być ciężkie 
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Pod Skrzydłami corrado wróżę koledze sukcesy, nie wiem w jakiej dziedzinie ale na pewno jesteś skazany na sukces 
Bocian
Bocian, Ty też jesteś w tej kadrze także nie podskakuj bo dostaniesz trzy dodatkowe okrążenia.Bocian pisze:Pod Skrzydłami corrado wróżę koledze sukcesy, nie wiem w jakiej dziedzinie ale na pewno jesteś skazany na sukces
Lodzermensch
Bocian pisze:nie wiem w jakiej dziedzinie ale na pewno jesteś skazany na sukces
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
A sio.marcin74 pisze:Bocian pisze:nie wiem w jakiej dziedzinie ale na pewno jesteś skazany na sukces![]()
![]()
Lodzermensch
Ale ruch w temacie :)
Bo mój rower to tylko w części retro. Przerzutka tylna 9.0sl z 99, przednia 9.0, manetki składaki z podobnych lat. Hamulce Formula B4Sl+ z 2004 i rok nowszy przedni zacisk PRO+. Korby Afterburner z chyba 2005. Do nich przykręcona jest zębatka STX RC i to jest najstarszy element roweru.
W wozidle które chcę zbudować bedzie trochę więcej "staroci" ale że dopiero zaczynam to wiele się może pozmieniać...
Do lodzi mam kawałek więc może ciężko ale chociaż nie często :)Skeevo pisze:Witamy! Mam nadzieję, że masz mocną głowę bo z Łodzią nie ma żartówTreningi mogą być ciężkie
W dziedzinie rowerów prawie współczesnych...Bocian pisze:nie wiem w jakiej dziedzinie
Bo mój rower to tylko w części retro. Przerzutka tylna 9.0sl z 99, przednia 9.0, manetki składaki z podobnych lat. Hamulce Formula B4Sl+ z 2004 i rok nowszy przedni zacisk PRO+. Korby Afterburner z chyba 2005. Do nich przykręcona jest zębatka STX RC i to jest najstarszy element roweru.
W wozidle które chcę zbudować bedzie trochę więcej "staroci" ale że dopiero zaczynam to wiele się może pozmieniać...