póki co czekam na paczkę z ramą i sobie tak dla sportu dywaguję ;-)

allegro.pl/rama-wheeler-cr-mo-lata-90-dodatki-i4002977038.ac
urzekł mnie hak przerzutki, do tego cena 65zł z wysyłką z tymi gratami co na foto no i sentyment do wheelera

chyba ten sam rocznik, nawet wygląda jakby miał być ten sam kolor, chociaż sprzedawca przez telefon mi mówił, że to czarny. Zobaczymy. Czarny by nawet lepiej pasował do czerwonego maga.
mocno mnie zastanawia to gięcie tylnego widelca, kiedyś czytałem, że to sporo daje,że niby nawet na zjazdach sporo dłużej można trzymać tyłek na siodle.

ładanie by to wyglądało na pełnym m900 po odmalowaniu ramy, nie? grupa jest srebrna, rower czarny, rurki też by się srebrne dało, czerwony Mag by to tylko przełamał. Ale na taką opcję się chyba nie zdecyduję, rower ma być do tyrania wszędzie tam gdzie przełajem nie wjadę. Jak by miał nowy lakier i osprzęt taki, że każdą drobnostkę wycenia się trzy cyfrową liczbą to by mi się go szkoda zrobiła i traktowałbym go zbyt jak obiekt kultu. Wymyśliłem więc by chałupniczo poprawić lakier i wsadzić DXa/Deore II (thumby) - trochę ciężej to wyjdzie, też srebrne i niezawodne. Biję się jeszcze sam ze sobą czy dać Vki.. przelotek nie będę dolutowywać, więc wszystko będzie musiało iść w jednym pancerzu, złapane na zipy, mało elegancje, ale przynajmniej będzie to hamować