Scott evolution. Remontować?
#1Witam dostałem takiego Scotta, czytałem, że to rama MTB z roku 1992. Jak wiadomo do wymiany cały osprzęt. Ale chciałbym wiedzieć czy po malowaniu ta rama będzie coś warta?

No właśnie dowcip polega na tym, że tu lokalnie raczej nie wymieniamy całego osprzętu.kmaksiu pisze: Jak wiadomo do wymiany cały osprzęt.
a co z tymi korbamikmaksiu pisze:podkład nałożony :). W następnym tygodniu malowanie :).
jak on to zobaczy to najpierw na "OIOM" go zawiazacorrado1111 pisze:Myślę że Himayer może pakować walizki i jechać na zmywak do UK
marcin74 pisze:jak on to zobaczy to najpierw na "OIOM" go zawiazacorrado1111 pisze:Myślę że Himayer może pakować walizki i jechać na zmywak do UK![]()
![]()
corrado1111 pisze:marcin74 pisze:jak on to zobaczy to najpierw na "OIOM" go zawiazacorrado1111 pisze:Myślę że Himayer może pakować walizki i jechać na zmywak do UK![]()
![]()
![]()
Chciałbym jeszcze poznać opinię Smolara.
Ale napisy itd też?kmaksiu pisze:Planuję mniej więcej kolorystykę podobną do oryginału.
My man:)smolar pisze:To obrazowa definicja podwójnego dna, to jest to drugie, poniżej mułu...